Galatasaray'da sol bek için yeni aday Jaouen Hadjam!

29.08.2024 - 10:18 | Son Güncellenme: 29.08.2024 - 10:33

Derrick Köhn'ün performansından memnun olmayan Galatasaray'ın sol bek arayışında sürpriz bir isim transfer gündemine geldi. Detaylar haberimizde...

Galatasaray'da sol bek için yeni aday Jaouen Hadjam!

AJANSSPOR - HABER

Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da takviye yapılması planlanan bölgelerden bir tanesi de sol bek... Sarı kırmızılılarda sürpriz bir ismin gündeme geldiği iddia edildi.

Jaouen Hadjam sürprizi

Galatasaray'ın Young Boys ile oynadığı maçlarındaki performansıyla dikkat çeken sol bek Jaouen Hadjam'in sarı kırmızılı kulübün gündemine girdiği ileri sürüldü.

Fiziği ve süratiyle dikkat çekti

Milliyet'te yer alan habere göre; Galatasaray, fiziği ve süratiyle dikkat çeken 21 yaşındaki Cezayirli sol beki listesine eklediği belirtildi.

4 yıl daha sözleşmesi var

Young Boys, Jaouen Hadjam'ı 2023-24 sezonunun ara transfer döneminde Nantes'tan 1.3 milyon euro karşılığında transfer etmişti.

Genç futbolcunun takımıyla 4 yıl daha sözleşmesi bulunuyor. 21 yaşındaki sol bekin güncel piyasa değeri 2 milyon euro olarak gösteriliyor.

Bu sezon 7 maçta oynadı

Geçtiğimiz sezon Young Boys formasıyla 18 maçta iki gol kaydeden Jaouen Hadjam, bu sezon ise 7 maçta 474 dakika sahada kaldı.

Senin için hazırladığımız haberler