Transferde Deniz Türüç bombası! İşte ilgilenen kulüpler!

04.03.2019 - 09:11 | Son Güncellenme: 04.03.2019 - 12:11

Transferde Deniz Türüç bombası! İşte ilgilenen kulüpler!

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden İstikbal Mobilya Kayserispor’da forma giyen Deniz Türüç ile ilgili bir transfer iddiası ortaya atıldı. İddiaya göre; Galatasaray, Deniz Türüç’ü kadrosuna katmak istiyor.

Cenk Özcan’dan Deniz Türüç hakkında iddia

Antrenörlük kariyerine Galatasaray'da başlayan ve şu anda teknik direktörlük yapan Cenk Özcan, 26 yaşındaki futbolcunun sezon sonunda sarı-kırmızılı kulübe transfer olabileceğini ifade etti.

“Deniz Türüç, sezon sonunda Galatasaray’a gidebilir”

Özcan, Beşiktaş'a bu hafta gol atan Türüç için, "Çok iyi bir oyuncu ve çok ciddi şekilde Galatasaray'a sezon sonunda gideceği yönünde söylentiler var" diye konuştu.

Terim döneminde Milli Takım’da oynamıştı

Fotomaç'ta yer alan habere göre; Fatih Terim döneminde Milli Takım formasını da giyen Deniz Türüç'ün Kayserispor'dan ayrılmak istediği de gündemde.

Onyekuru ve Belhanda’nın durumu düşünülerek Deniz tercih edildi

Şu anda takımda kiralık olarak forma giyen Henry Onyekuru'nun gitmesi ve Belhanda'nın da satışına hazırlanmak isteyen Galatasaray'da bu yüzden hedef Türk futbolcu Deniz Türüç oldu.

Deniz Türüç’ün kariyerinden notlar

Kariyerine 2010 yılında Hollanda'nın Twente takımının altyapısında başlayan 26 yaşındaki futbolcu, daha sonrasında sırasıyla Graafschap U19, Go Ahead Eagles ve Kayserispor formaları giydi. Deniz Türüç, Kayserispor'a 2015 yılında transfer olmuştu.

Deniz Türüç’ün piyasa değeri ne kadar?

Transfermarkt verilerine göre Deniz Türüç'ün piyasa değeri 3 milyon €.

Deniz Türüç'ün sözleşmesi ne zaman bitiyor?

Deniz Türüç’ün Kayserispor ile 2020'ye kadar kontratı bulunuyor. Öte yandan Deniz Türüç ile Beşiktaş'ın da ilgilendiği konuşuluyor.

Deniz Türüç'ün Kayserispor'daki bu sezonki performansı

Bu sezon Kayserispor’da 17 maçta 1452 dakika görev alan Deniz Türüç, 4 gol 4 asistlik performans ortaya koydu. (AJANSSPOR)

Senin için hazırladığımız haberler