Galatasaray, Fenerbahçe'nin İstediği Thiago Alcantara'yı Transfer Radarına Aldı

Orhan Gülek
07.07.2023 - 14:44 | Son Güncellenme: 07.07.2023 - 14:59

Transfer haberleri... Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray, Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal'ın çok istediği dünya yıldızına kancayı taktı. İşte detaylar

Galatasaray, Fenerbahçe'nin İstediği Thiago Alcantara'yı Transfer Radarına Aldı

AJANSSPOR - HABER

Transfer dönemi tüm hızıyla devam ederken Galatasaray ve Fenerbahçe taraftarı merakla gelecek ve gidecek isimleri merak ediyor. İki ezeli rakip bir kez daha transferde rakip oldu.

Galatasaray'dan Alcantara'ya transfer kancası

Spor Toto Süper Lig'de yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe ve Galatasaray'da Liverpool'da forma giyen İspanyol yıldız Thiago Alcantara ismi gündeme geldi. İlk olarak Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal'ın istediği Alcantara'yı Galatasaray da radarına aldı.

Cimbom'da rota Alcantara'ya döndü

Aspor'un haberine göre Galatasaray yöneticilerinin, PSG'de yeni teknik direktör Luis Enrique tarafından kadroda düşünülmeyen Leandro Paredes ile dirsek temasının sürdürdüğü belirtilirken, şu anda rotanın Alcantara'ya da çevrildiği iddia edildi.

İlgini Çekebilir
Erden Timur sağ gösterip sol vurdu! Galatasaray'dan 3 transfer...
Habere Git

Alcantara Aslan gibi: Transferde sona doğru

Sarı-Kırmızılılar'ın, 2024 yılında sözleşmesi bitecek yıldız futbolcu için hem kiralama hem de bonservisiyle satın alma formüllerini değerlendirdiği kaydedildi. Futbolcuya 15 milyon Euro değer biçiliyor.

Suudi Arabistan ekibine ret

Öte yandan İngiliz basınından The Athletic'in haberine göre Suudi Arabistan ekipleri Thiago Alcantara'nın peşinde. Haber detayında oyuncunun kısa süre önce bir Suudi kulübünün resmi teklifini geri çevirdiği belirtildi.

Alcantara'nın performansı ve kariyeri

Futbola Flamengo altyapısında başlayan Alcantara, 2005-2008 arasında Barcelona altyapısında görev aldı. Katalan ekibinde 2009-2013 arasında A Takım'da toplam 68 maça çıkan yıldız isim, 7 gol üretti. 2013-2020 arasında Bayern Münih'te görev yapan Alcantara, burada 150 maçta 17 gole imza attı. Thiago Alcantara, 2020 yılından bu yana ise Liverpool'un başarısı için forma giyiyor. Tecrübeli yıldız geçen sezon 28 maçta 1 asistlik katkı sağlad

Sosyal medyadan Liverpool'u sildi

Tüm bu gelişmeler sonrası Thiago Alcantara'nın sosyal medya hesabındaki biosundan Liverpool ifadelerini silmesi dikkat çekti. 32 yaşındaki futbolcunun bu hamlesi İngiliz basınında transfer dedikodularını iyice artırırken, Thiago Alcantara'nın akıbetinin yeni sezon öncesi netleşmesi bekleniyor.

Senin için hazırladığımız haberler