Eljif Elmas, Süper Lig'e geri dönüyor

20.10.2024 - 15:50 | Son Güncellenme: 20.10.2024 - 16:04

Geçtiğimiz sezon ocak ayında transfer olduğu Bundesliga ekibi Leipzig'de umduğunu bulamayan Kuzey Makedonyalı futbolcu Eljif Elmas'ın devre arasında Süper Lig'e transfer olabileceği ileri sürüldü. İşte detaylar...

Eljif Elmas, Süper Lig'e geri dönüyor

Fenerbahçe'deki kariyerinin ardından Napoli'ye transfer olan yıldız futbolcu sonrasında Bundesliga ekibi Leipzig'in yolunu tutmuştu.

Bu sezon 3 maçta 23 dakika forma şansı buldu

Geçtiğimiz sezon devre arasında 24 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Napoli'den Leipzig'e transfer olan 25 yaşındaki on numara, Alman ekibinde son dönemde forma bulmakta zorlandı. Yıldız futbolcu bu sezon sadece 3 maçta 23 dakika forma giyebildi.

Ayrılmak istiyor

Fenerbahçe'nin eski yıldızının, takımda süre alamamasından dolayı mutsuz olduğu ve bu yüzden ayrılmak istediği iddia edildi.

Fenerbahçe kiralamak istiyor iddiası

Öte yandan Takvim'de yer alan haberde, Fenerbahçe'nin eski futbolcusunu kadrosuna katmak için devreye girdi. Sarı-lacivertli kulübün, 25 yaşındaki futbolcuyu ocak ayında kiralık olarak kadrosuna katmak istediği ileri sürüldü.

Temas kuruldu, teklife sıcak bakıyor

Haberde, Fenerbahçe'nin, Eljif Elmas ile temas kurduğu da aktarılırken yıldız oyuncunun, sarı-lacivertli kulübe dönmeye sıcak baktığı kaydedildi.

Senin için hazırladığımız haberler