Transferde Fenerbahçe'nin gündemi Mourinho'nun keşfettiği 22'lik yıldız!

09.06.2024 - 14:57 | Son Güncellenme: 09.06.2024 - 15:26

Yeni başkanını bugün seçecek olan Fenerbahçe'de bir yandantransfer çalışmalarını sürüyor. Sarı lacivertliler Jose Mourinho'nun keşfettiği 22 yaşındaki mason Greenwood'u gündemine aldı. İşte detaylar...

Transferde Fenerbahçe'nin gündemi Mourinho'nun keşfettiği 22'lik yıldız!

AJANSSPOR - HABER

Teknik direktörlük koltuğunu Jose Mourinho'ya emanet ettikten sonra transfer çalışmalarına hız veren Fenerbahçe için flaş bir iddia ortaya atıldı. 

Mason Greenwood iddiası

İngiliz basınından The Sun'da yer alan habere göre Fenerbahçe, sezonu LaLiga ekibi Getafe'de kiralık olarak geçiren Manchester United'ın 22 yaşındaki kanat oyuncusu Mason Greenwood'u transfer etmek istiyor.

Jose Mourinho keşfetti

Haberin detayında, Jose Mourinho'nun 2018 yılında Manchester United'ı çalıştırırken 15 yaşındaki Greenwood'u keşfettiği, geleceğin yıldızı olarak tanımladığı kanat oyuncusunu sezon öncesindeki ABD kampına götürdüğü kaydedildi.

Fenerbahçe transfer yarışına girecek

Fenerbahçe'nin İtalyan devi Juventus'un yanı sıra, Serie A, LaLiga ve Premier Lig'den takımların da yakından ilgilendiği Greenwood için transfer yarışına girmeye planlıyor. 

Fenerbahçe'nin kozu Mourinho

Öte yandan haberde, sarı lacivertlilerin genç yıldızı ikna etmek için Jose Mourinho kozunu kullanacağı ancak birçok talibi olan Mason Greenwood'un genç yaşında henüz Türkiye'de oynayamayı kabul etmeyebileceği ileri sürüldü. 

26 maçta forma giydi

Bu sezon Getafe formasıyla 36 maçta sahaya çıkan Greenwood, bu karşılaşmalarda 10 gol ve 6 asistlik performans sergiledi. 

Sağ kanadın yanı sıra sol kanat ve santrfor pozisyonunda da forma giyebilen 22 yaşındaki futbolcunun güncel piyasa değeri 25 milyon euro olarak gösteriliyor.  

Senin için hazırladığımız haberler