Transferde Fenerbahçe'yi açıkladılar! Anderson Talisca...

Özgür Koç
10.06.2024 - 08:45 | Son Güncellenme: 10.06.2024 - 09:00

Ali Koç'un yeniden başkanlığa seçildiği Fenerbahçe'de gözler transfere çevrildi. Suudi basınından sarı lacivertliler için flaş bir iddia geldi. İşte detaylar...

Transferde Fenerbahçe'yi açıkladılar! Anderson Talisca...

AJANSSPOR - HABER

Seçim sürecini atlatan Fenerbahçe'de gündem yeniden transfer. 

Rekor maliyetli kadrosuna karşın geçen seneyi kupasız tamamlayan Fenerbahçe, yeni sezon için anlaştığı Jose Mourinho'nun kadrosunu yıldızlarla donatmaya kararlı... 

Kariyerini Suudi Arabistan'ın Al Nasr kulübünde sürdüren Beşiktaş'ın eski futbolcusu Brezilyalı on numara Anderson Talisca'nın sarı lacivertlilerin transfer listesindeki yıldızlardan olduğu ileri sürülmüştü.

Suudi basınından Fenerbahçe ididası

Akşak Gazetesi'nin Suudi basınından derlediği habere göre; kulübüyle yollarını ayırmaya yakın olan Anderson Talisca için Fenerbahçe, Al Nassr'ın kapısını çalan takımlar arasında en ciddisi. 

İstikrarsızlığı nedeniyle kulübün yollarını ayırmak istediği belirtilen Talisca için takımının da bonservis bedelinde hatırı sayılır bir indirime gideceği bildirildi.

Kulübüyle 2026 Haziran ayı sonuna kadar sözleşmesi bulunan Brezilyalı yıldız bu sezon 25 maçta 25 gol ve 4 asistlik performans sergiledi.

Futbola ülkesinin takımlarından Bahia'da başlayan Talisca, kariyerinde Benfica, Beşiktaş, GZ Evergrande ve Al Nasr formaları giydi. 

Brezilyalı yıldız Beşiktaş formasıyla kazandığı lig şampiyonluğun yanı sıra Benfica ile 2 lig, 2 Portekiz Kupası ve 3 Portekiz Süper Kupa; Guangzhou Evergrande ile de Çin Süper Lig şampiyonluğu yaşadı. 

30 yaşındaki Brezilyalı orta sahanın güncel piyasa değeri 13 milyon euro olarak gösteriliyor.

Senin için hazırladığımız haberler