Trabzonspor transferde hız kesmiyor! Umut Bozok ile anlaşma sağlandı

17.06.2022 - 09:47 | Son Güncellenme: 17.06.2022 - 10:04

Trabzonspor, Larsen, Eren Elmalı, Denswil ve Doğucan Haspolat isimlerini açıklayarak transfere hızlı bir giriş yaptı. Bordo mavililer golcü transferinde de mutlu sona çok yakın.

Trabzonspor transferde hız kesmiyor! Umut Bozok ile anlaşma sağlandı

Son şampiyon Trabzonspor, yeni sezon öncesi Avrupa kupalarına daha güçlü bir kadroyla girmek isterken, dün peş peşe yaptığı transferleri resmen açıkladı.

Denswil 3+1 yıllık sözleşme imzaladı

İlk KAP bildirimi Denswil için geldi. Geçen sezon kiralık olarak bordo mavili formayı giyen Hollandalı defans oyuncusu "Trabzonspor'da yeni şampiyonluklar yaşamak istiyorum" diyerek imzayı attı. 3+1 yıllık sözleşme yapılan Denswil yıllık 1 milyon 250 bin Euro alacak.

29 yaşındaki oyuncu ayrıca önümüzdeki sezon 900 bin, sonraki sezonlar da 950 bin Euro imza parası alacak. Opsiyon sezonunda da imza parası 400 bin Euro'ya inecek.

Sağ beke Danimarkalı Larsen

İkinci açıklama ise Jens Stryger Larsen içindi. İtalyan ekibi Udinese ile kontratı sona eren 31 yaşındaki Danimarkalı, öğleden sonra İstanbul'a geldi. Sağ bek olmasına rağmen defansın her bölgesinde forma giyebilen Larsen'in 3 yıllık sözleşme imzalaması bekleniyor.

Fenerbahçe'ye Eren Elmalı çalımı

Ve ardından transferin gözdesi Eren Elmalı açıklandı. Kasımpaşa forması ile yıldızı parlayan 21 yaşındaki milli sol beki Fenebahçe'nin elinden kapan Trabzonspor, Doğucan Haspolat'la da KAP fırtınasını bitirdi. Kasımpaşa'nın iki genç yıldızı için ödenecek bonservis bedelinin 5 milyon Euro civarında olduğu belirtildi.

 

Eren Elmalı ve 22 yaşındaki orta saha Doğucan Haspolat da üçer yıllık sözleşme imzalayacak.Transferde durmak istemeyen yönetim, Abdullah Avcı'nın raporları doğrultusunda golcü arayışlarında da istediğini buldu.

İlgini Çekebilir
Trabzonspor'dan Hull City'ye ret!
Habere Git

Umut Bozok ile anlaşma sağlandı

Sabah'ta yer alan habere göre; Süper Lig'te gol kralı olan Umut Bozok transferinde sona gelen yönetim, oyuncuyla anlaşma sağladı. Umut Bozok'u kadrosuna katmak üzere Fransız ekibi Lorient kulübü ile prensipte anlaştı.

Oyuncu İstanbul'a davet edildi

Bir süredir Galatasaray'ın transfer listesinde olduğu iddia edilen 25 yaşındaki hücum oyuncusu, transfer görüşmeleri yapmak için İstanbul'a davet edildi. G.Saray'ın da istediği Umut'un kontratında '2.5 milyon Euro'ya serbest kalır' maddesi var.

 

Süper Lig'de 38 maçta attığı 20 golle kral olan Umut Bozok, 7 de asist yaparak göz dolduran bir performans sergilemişti. Yıldız oyuncunun güncel piyasa değeri 5 milyon euro olarak gösteriliyor.

Marlon ve Bartra da listede

Stoper takviyesi için de Shakhtar Donetsk'in 26 yaşındaki Brezilyalı futbolcusu Marlon'un ismi ön planda. Savaş nedeniyle Ukrayna'dan ayrılma kararı alan tecrübeli futbolcu için kulüpler pazarlık halinde. Sambacı'nın alternatifi ise Real Betis'in stoperi Marc Bartra olarak belirlendi.

Senin için hazırladığımız haberler