Flaş Dorukhan Toköz iddiası! Dönmek için menajeriyle haber gönderdi

Özgür Koç
24.05.2024 - 14:37 | Son Güncellenme: 24.05.2024 - 15:13

Son Dakika Transfer Haberi | Adana Demirspor forması giyen 28 yaşındaki orta saha oyuncusu Dorukhan Toköz'ün eski takımı Trabzonspor'a dönmek için menajeri aracılığıyla haber gönderdiği ileri sürüldü. İşte detaylar...

Flaş Dorukhan Toköz iddiası! Dönmek için menajeriyle haber gönderdi

AJANSSPOR - HABER

2021-22 sezonunda Trabzonspor ile şampiyonluk yaşadıktan sonra bu yaz transfer döneminde Süper Lig ekibi Adana Demirspor'a imza atan Dorukhan Toköz hakkında flaş bir transfer iddiası ortaya atıldı.

Trabzonspor'un 2021-2022 sezonunda Beşiktaş'tan transfer ettiği Dorukhan Toköz, 2023-2024 sezonunun başında Trabzonspor ile karşılıklı anlaşarak sözleşmesini feshederek takımdan ayrılmıştı.  

Adana Demirspor'da 22 maçta forma giydi

Trabzonspor'dan ayrıldıktan sonra Adana Demirspor ile 3+1 yıllık sözleşme imzalayan 28 yaşındaki orta saha oyuncusu, tüm kulvarlarda 22 karşılaşmada forma giydi ve 1 asistlik katkıda bulundu.  

Dönmek istediğini Trabzonspor'a iletti

Karadeniz Gazetesi'nin haberine göre Adana Demirspor'da aradığını bulamayan Dorkhan Toköz, ligin bitmesiyle lacivert mavili takıma veda edebilir. Tecrübeli oyuncunun menajeri aracılığıyla eski takımı Trabzonspor'a dönmek istediğini ilettiği ileri sürüldü.  

Şampiyonluğu getiren golü kaydetti

Bordo-mavili forma altında 2 sezon boyunca 41 resmi maça çıkan Dorukhan Toköz, 2 gol ve 2 asistlik katkı sağladı. 28 yaşındaki futbolcu, bordo mavililerin şampiyonluğunu ilan ettiği kritik Antalyaspor karşılaşmasında skoru 2-2'ye getiren golü kaydetmişti. 

Kariyerinde iki lig şampiyonluğu var

Eskişehirspor altyapısından yetişen ve kırmızı siyahlı takımın A takımında da forma giyen dorkuhan Toköz, 2018 yılında 150 bin Euro karşılığında Beşiktaş'a transfer olmuştu.  Siyah beyazlı takımda lig şampiyonluğu ve Türkiye Kupası sevinci yaşayan yıldız orta saha, 2021'de bedelsiz olarak Trabzonspor kadrosuna katıldı. Başarılı futbolcu bordo mavili forma ile biri lig şampiyonluğu diğeri Süper Kupa olmak üzere iki kupa kazandı.

Senin için hazırladığımız haberler