Meksikalı stoper Haret Ortega Fenerbahçe'yi takibe aldı

10.05.2022 - 16:29 | Son Güncellenme: 11.05.2022 - 08:10

Transer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'de flaş bir gelişme yaşandı. Sarı lacivertlilerin gündemindeki 21 yaşındaki stoper Kanarya'nın sosyal medya hesabını takibe aldı.

Meksikalı stoper Haret Ortega Fenerbahçe'yi takibe aldı

Yaz transfer döneminde birçok bölgeye takviye yapacak olan Fenerbahçe'de önceliklerden biri stoper bölgesi...

Haret Ortega gündemde

Avrupa kulüplerinin radarındaki Attila Szalai ve Kim-Min Jae'nin ayrılık ihtimaline karşı stoper arayışlarını sürdüren sarı-lacivertlilerin adı Meksika ekibi Toluca'da forma giyen Haret Ortega ile anılıyordu.

Fenerbahçe'yi takibe aldı

Fotomaç'ın Marca'dan derlediği habere göre; Meksikalı futbolcu, Instagram hesabından Fenerbahçe'yi takibe aldı. 21 yaşındaki oyuncunun bu hamlesi sonrası Ortega'nın Fenerbahçe'ye transfer olacağı iddiaları güçlendi.


Haberde ayrıca kulübüyle sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan genç futbolcunun yeni sezonda kariyerini Avrupa'da sürdüreceği ve Fenerbahçe'ye transfer olmayı amaçladığı kaydedildi.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'de Kim Min-Jae ameliyat oldu
Habere Git

Haret Ortega kimdir?

Tam adı Oscar Haret Ortega Gatica olan futbolcu, 19 Mayıs 2000 tarihinde Meksika'nın Iguala kentinde dünyaya geldi. Futbola ülkesinin CF America takımının altyapısında başlayan Meksikalı stoper, 2019 yılında A takıma yükseldi. Ortega, 2020/2021 sezonu başında bir başka Meksika ekibi Toluca'ya transfer oldu.

1.90 boyundaki savunma oyuncusu, bu sezon çıktığı 29 maçta 4 gol ve 2 asistlik bir performans sergiledi. Meksika Milli Takımı ile 1 maça çıkan Haret Ortega'nın güncel piyasa değeri ise 3 milyon Euro.

Senin için hazırladığımız haberler