Transferde Frey sürprizi! Resmi teklif...

13.06.2021 - 14:22 | Son Güncellenme: 13.06.2021 - 14:25

Fenerbahçe'de kadroda düşünülmeyen forvet Michael Frey için resmi bir transfer teklifi geldi. Frey hangi takıma gidecek? Gelişme ve detaylar...

Transferde Frey sürprizi! Resmi teklif...

AJANSSPOR-HABER 

Spor Toto Süper Lig'de geride bıraktığımız sezonu 3. sırada bitiren Fenerbahçe'de bir taraftan transfer çalışmaları devam ederken, diğer taraftan da bazı isimlerle yollar ayrılacak. Fenerbahçe, Michael Frey ile de yollarını ayıracak. Detaylar haberde...

Frey'e transfer teklifi

Vole'nin haberine göre; gelecek sezon Michael Frey'i kadrosunda düşünmeyen Fenerbahçe'ye resmi bir transfer teklifi yapıldı. 

Standard Liege istiyor

Belçika Ligi ekiplerinden Standard Liege, golcü futbolcuyu kadrosuna katmak için sarı-lacivertlilerle temas kurdu ve teklifini yaptı.

Frey'in geçen sezonki performansı

Fenerbahçe'de geçen sezon da kadroda düşünülmeyen Michael Frey son olarak Beveren'de kiralık olarak oynadı ve 31 maçta 18 gol 4 asistlik performans ortaya koydu.

Sözleşmesi ne zaman bitecek?

İsviçreli golcünün Fenerbahçe ile sözleşmesi 30 Haziran 2022 tarihine kadar devam ediyor. Frey'in transfermarkt verilerine göre; güncel piyasa değeri ise 2.2 milyon Euro olarak gösteriliyor.

Senin için hazırladığımız haberler