Transferde hedef Abel Hernandez!

04.07.2019 - 09:52 | Son Güncellenme: 04.07.2019 - 12:52

Transferde hedef Abel Hernandez!

Spor Toto Süper Lig’de gelecek sezon başarılı bir görüntü ortaya koymak için çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe ile ilgili bir transfer iddiası ortaya atıldı. Sarı-lacivertlilerin, CSKA ile sözleşmesi biten Abel Hernandez’i kadrosuna katmak istediği yazıldı. Abel Hernandez transferiyle ilgili haber şöyle:

Fenerbahçe'nin transfer gündemindeki isim ortaya çıktı

Golcü arayışlarına devam eden ve bu sefer geçen sezonki yanlışlara düşmemek için ince eleyip sık dokuyan Fenerbahçe'nin hedefindeki golcü ortaya çıktı.

Comolli şartları konuştu iddiası

CSKA Moskova ile sözleşmesi sona ererek boşa çıkan Abel Hernandez için masaya oturan sarı lacivertliler, Uruguaylı oyuncuya imza attırmaya yaklaşırken, Damien Comolli'nin tecrübeli forvetle sözleşme şartlarını konuştuğu belirtildi.

Hull City'de şov yapmıştı

Daha önce Palermo, Hull City gibi kulüplerde de oynayan Abel Hernandez, Rusya Ligi'nde 15 maçta 3 gol 1 asist yaparken milli futbolcunun Süper Lig'de oynamaya sıcak baktığı ifade edildi.

İngiltere'de Hernandez patlama yapmıştı

Fenerbahçe'de alternatif golcü olarak transfer edilmek istenen Hernandez özellikle 2014-15 sezonunda İngiltere'de 45 maçta attığı 22 golle büyük bir patlama yapmıştı.

Göztepe'nin de transfer gündemine geldi

24 kez milli takım forması giyen Abel, Göztepe'nin de yakından ilgilendiği oyuncular arasında yer alıyor. (Star)

Senin için hazırladığımız haberler