Transferde Hulk harekatı! Türkiye yolcusu!

29.03.2019 - 11:40 | Son Güncellenme: 29.03.2019 - 14:45

Transferde Hulk harekatı! Türkiye yolcusu!

Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe ile ilgili sürpriz bir iddia ortaya atıldı. İddiaya göre; sarı-lacivertliler bir dönem Portekiz’de fırtınalar estiren ve kariyerine Çin’de devam eden Hulk’u kadrosuna katmak istiyor.

Hulk’un Fenerbahçe’nin transfer listesinde olduğu gündemde

Pato'yu elini çabuk tutmadığı için Sao Paulo'ya kaptıran Fenerbahçe yönetimi başka alternatifler üzerinden çalışmalara başladı... Fenerbahçe için son olarak Çin’in Shanghai takımında oynayan Hulk ile ilgili bir iddia ortaya atıldı.

Hulk’tan açıklama geldi

O Jogo gazetesine demeç veren 32 yaşındaki sambacı, Porto yönetimine, ''12 numaralı formayı kimseye vermesinler'' mesajı gönderdi.

Portekiz basını Hulk’un Porto’ya gelmeyeceğini yazdı

Portekiz basını ise Hulk’un Avrupa’ya döneceğini ama bu takımın Porto olmayacağını iddia etti. Hulk'un ancak Pepe gibi gelirse Porto’da oynayabileceği, aksi bir durumun ise söz konusu olmadığı ifade edildi.

Fenerbahçe’nin Hulk için devrede olduğu öne sürüldü

Çin ekibinden Avrupa’ya dönmek için söz ve izin alan Hulk için Fenerbahçe’nin de aralarında bulunduğu bazı takımların hevesli olduğu gündeme getirildi.

İsteklerini yerine getirebilecek tek takım Fenerbahçe

Hulk için Shangai’ın isteklerini yerine getirebilecek tek takımın Fenerbahçe olduğu iddia edildi.

Fenerbahçe, Pato'yu kaçırdı

Bu arada Pato’nun Sao Paulo ile anlaşması Fenerbahçe’de şok etkisi yarattı. Brezilyalı oyuncuyla ilgili teklifi getiren menajere imza soruldu.

Pato'ya teklifler vardı...

Menajer kendileriyle beraber pek çok takıma Pato’nun teklif edildiğini hatırlattı. Pato gibi bir oyuncu isteniyorsa çok fazla düşünülemeyeceğini belirtti.

Pato, Sao Paulo ile imzaladı

Transfer döneminde Galatasaray ile adı anılan Pato, Sao Paulo ile 2022 yılına kadar süren bir sözleşmeye imza atmıştı. (Fotospor)

Senin için hazırladığımız haberler