Galatasaray, Jean-Ricner Bellegarde için resmi teklif yaptı

22.08.2022 - 08:37 | Son Güncellenme: 22.08.2022 - 08:44

Galatasaray'ın 2020'de de transfer adına gündemine gelen isimlerden Jean-Ricner Bellegarde için kulübü Strasbourg'a resmî teklifte bulunduğu iddia edildi.

Galatasaray, Jean-Ricner Bellegarde için resmi teklif yaptı

Transfer çalışmalarının sürdüğü Galatasaray 'da Jean-Ricner Bellegarde ismi yeniden gündeme geldi. 2020'nin yaz transfer döneminde de adı Sarı-Kırmızılılar ile anılan Fransız oyuncu için devreye girildi.

İlk teklife ret, yeni teklif hazır! 

Fanatik'in Fransız basınından Homme du Match'den aktardığı habere göre; Galatasaray, Jean-Ricner Bellegarde için Strasbourg'un kapısını çaldı. 24 yaşındaki orta saha için satın alma opsiyonu içeren bir kiralama teklif edildi fakat Fransız ekibi, bu teklifi reddetti. 

 

Galatasaray'ın yeni teklifini Strasbourg'a ileteceği aktarıldı. Homme du Match'e göre Galatasaray, Fransız ekibine 8 milyon Euro'ya ulaşan bir bonservis teklifinde bulunacak. 

2 milyon Euro'ya transfer oldu

2019'da Lens'tan 2 milyon Euro bonservis bedeliyle Strasbourg'a transfer olan Haiti asıllı Fransız orta saha, alt yaş gruplarında da Fransa Milli Takımı forması giymişti. 

İlgini Çekebilir
Galatasaray ve Fenerbahçe'den sonra Manchester City'ye gitti
Habere Git

Piyasa değeri 8 milyon Euro

Kulübüyle iki yıl daha sözleşmesi bulunan 24 yaşındaki futbolcu geçtiğimiz sezon 38 maçta 2 gol ve 3 asistlik performans sergiledi. Bu sezon Strasbourg'un ligde oynadığı 3 karşılaşmada da sahaya ilk 11'de çıkan Bellegarde'nin güncel piyasa değeri 8 milyon Euro.

Senin için hazırladığımız haberler