Trabzonspor'a Transferde Kaan Ayhan Müjdesi!

29.12.2021 - 09:38 | Son Güncellenme: 29.12.2021 - 09:51

Transfer çalışmalarına hız veren Trabzonspor, Edgar Ie'nin sezonu kapatmasının ardından gündeme milli yıldız Kaan Ayhan'dan "Gelirim" yanıtını aldı.

Trabzonspor'a Transferde Kaan Ayhan Müjdesi!

Süper Lig'de en yakın rakibine 7 puan fark atan Trabzonspor yine de ipleri sıkı tutuyor. Şampiyonluk için kenetlenen Fırtına'da tüm planlar sezon sonu hasretle beklenen o kupa için yapılıyor.

Edgar'ın boşluğu doldurulacak

Bu sebeple de sezonu kapatan Gervinho ve Edgar İe'nin yerlerine mutlaka transferler yapılacak. Gervinho'nun yerine Kouassi geldi. Bir isim daha alınacak. Edgar'dan doğan boşluk ise doldurulmaya çalışılıyor.

İlgini Çekebilir
Abdullah Avcı'dan transfer açıklaması geldi!
Habere Git

Kaan Ayhan'dan "gelirim" yanıtı

Bordo-mavili ekip kariyerini Sassuolo'da sürdüren Kaan Ayhan'a kanca attı. 27 yaşındaki oyuncu "Gelirim" dedi. Kulübü Sassuolo ise kiralık teklifini kabul etmedi. 5 milyon euro bonservis istiyor. Trabzonspor rakamı düşürmek istiyor.

Beşiktaş ve Galatasaray'da istiyor

Milli futbolcunun adı geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu sezon başında ve devre arası için bir çük Süper Lig ekibiyle anılıyor. Beşiktaş ve Galatasaray'ın da Kaan Ayhan'ı isteyen takımlar arasında yer aldığı ifade ediliyor.

İlgini Çekebilir
Trabzonspor'da Uğur Çiftçi pazarlığı sürüyor
Habere Git

10 maçta forma giydi

İtalyan ekibiyle olan sözleşmesi 2024 yılı Haziran ayı sonunda bitecek olan Kaan Ayhan, Serie A'da bu sezon 10 maçta forma şansı buldu.

Piyasa değeri 5 milyon euro

Piyasa değeri 5 milyon euro olan hem stoper, hem orta sağa hem de sağ bekte forma giyebilen 27 yaşındaki milli futbolcu, kariyerinde Schalke 04, Eintracht Frankfurt, Fortuna  Düsseldorf formaları giydi

Almanya'da oynadı, Türkiye'yi seçti

Almanya Milli takımı alt yaş kategorilerinde forma giydikten sonra Türkiye'yi tercih ederek Ümit Milli Takım formasıyla Ay yıldızlı renklere gönül veren Kaan Ayhan, A Milli Futbol Takımı'nda ise 45 kez forma giydi. Kaan milli takımda 4 de gol kaydetti. 

Senin için hazırladığımız haberler