Trabzonspor'da Koray Günter sürprizi! Igor Tudor bırakırsa...

14.01.2022 - 09:18 | Son Güncellenme: 14.01.2022 - 10:45

Transferin hızlı takımı Trabzonspor, Kouassi, Visca ve Puchacz'ın ardından savunmaya takviye yapmak için çalışmalarını südürürken gündemen sürpriz bir isim geldi.

Trabzonspor'da Koray Günter sürprizi! Igor Tudor bırakırsa...

Kaan Ayhan olmadı

Altay ile oynanan lig maçında çapraz bağları kopan Edgar'ın sezonu kapatmasıyla stoper transferi için arayışa giren Karadeniz ekibi ilk olarak Serie A ekibi Sassuolo'da forma giyen milli futbolcu Kaan Ayhan için uğraş verdi ancak ekonomik anlamda tüm şartları zorlamasına rağmen kulübüyle bir türlü anlaşamadı. İtalyanlar hem yüksek fiyat çekiyor hem de zorunlu satın alma opsiyonlu kiralama formülüne de sıcak bakmıyor. 

Koray Günter gündemde

Milliyet'in haberine göre; Gündeme yabancı stoperler gelse de bordo-mavililer yabancı sınırlaması yüzünden rotasını yeniden yerliye çevirirken, adaylardan birinin Koray Günter olduğu öğrenildi. İtalya'da Hellas Verona forması giyen 27 yaşındaki oyuncu için nabız yoklaması yapılıyor.

İlgini Çekebilir
Flaş transfer! Yusuf Erdoğan Trabzonspor'a dönüyor
Habere Git

Igor Tudor düzenli oynatıyor

1.86 boyundaki sağ stoper, Serie A’da bu sezon 15 maça çıktı. Çizme ekibinin teknik direktörü Igor Tudor, eski öğrencisi olan Koray’ı düzenli oynatıyor. Bu transfer kolay gözükmese de Trabzonspor nabız yoklaması yapıyor ve transferin mali detaylarını araştırıyor.

 

Adı Beşiktaş ile de anıldı

27 yaşındaki futbolcunun adı transferde Beşiktaş ile de anıldı. Siyah beyazlı takımın Koray'ın için Hellas Verona'ya transfer teklifinde bulunacağı ileri sürülmüştü.

G.Saray 2,5 milyon Euro ödedi

2013-14 sezonunun devre arasında 2.5 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Bundesliga ekibi Borussia Dortmund'dan Galatasaray'a geçen Günter, sarı-kırmızılı ekipte beklentileri karşılayamamıştı. Altyapısından çıktığı Alman ekibi Borussia Dortmund'da önemli bir potansiyel olarak kabul edilen 26 yaşındaki oyuncu, Almanya alt yaş milli takımlarında 34 kez forma giydi. 

Koray Günter kimdir?

6 Ağustos 1994 tarihinde Almanya'nın Höxter şehrinde dünyaya gelen Koray Günter, altyapı kariyerinde SV Höxter, SpVgg Brakel ve Borussia Dortmund'da top koşturdu. Profesyonel futbol kariyerine Borussia Dortmund'da start veren başarılı savunmacı daha sonra ​Galatasaray SK, Genoa ve Hellas Verona kadrolarında yer aldı. Kariyerinde 6 kupa kaldıran Koray; 3 Türkiye Kupası şampiyonluğu, 2 Süper Lig şampiyonluğu ve 1 TFF Süper Kupa şampiyonluğu elde etti.

Senin için hazırladığımız haberler