Transferde Marcos Rojo bombası!

08.08.2019 - 08:14 | Son Güncellenme: 08.08.2019 - 11:14

Transferde Marcos Rojo bombası!

Fenerbahçe ile ilgili transfer iddialarının ardı arkası kesilmiyor. Sarı-lacivertlilerin hem stoper hem de sol bek pozisyonunda oynayabilen Marcos Rojo’yu kadrosuna katmak istediği iddia edildi. İşte transferle ilgili son durum…

Fenerbahçe'ye Marcos Rojo önerildi

Uzun süredir Roma’dan Kolarov’u bekleyen Sarı-Lacivertliler, bayramda Manchester United’dan Rojo ile mutluluğu katlayabilir. Manchester United, Fenerbahçe’nin daha önce de ilgilendiği Arjantinli savunmacısını önerdi.

İngiliz basını Rojo'nun adresini Fenerbahçe olarak gösterdi

İngiliz kaynaklar, 29 yaşındaki Arjantinli savunmacının 1 yıl Fenerbahçe’de kiralık oynayacağını aktardı.

Rojo stoper ve sol bek oynayabiliyor

Arjantin Milli Takımı’nın da tecrübeli ismi Rojo, hem sol bekte hem de stoperde üst düzey maçlar oynadı. Tam Fenerbahçe’nin aradığı tipte bir oyuncu!

Rotasyonda bile yeri yok

Rojo’daki kiralama bedeli ya da satın alma opsiyonuyla ilgili ulaşılmış net bir detay yok. Bu gelişme henüz çok sıcak. ManU’da son olarak 87 milyon euroya Maguire transferi gerçekleşti. Bir savunma oyuncusu için ödenmiş en yüksek bedeldi bu.

Rojo İstanbul'a ne zaman gelecek?

İddiaya göre; Rojo’nun da artık Solskjaer’in planlarında yer almadığı, rotasyonda dahi düşünülmediği, hatta Arjantinli’nin salı gününe kadar İstanbul’a gelebileceği belirtildi. Kadıköy’deki Gazişehir maçında sahada olabileceği öne sürülüyor.

Geçen yıldan bileti kesildi

M.United’da kesin olarak düşünülmeyen Rojo, geçen sezon İngiliz ekibinde toplam 7 karşılaşmada şans buldu.

Daha önce de Fenerbahçe'nin gündemine gelmişti

Bilindiği gibi Arjantinli savunmacı geride bıraktığımız sezonun hem yaz hem de kış transfer döneminde F.Bahçe ile görüşmüştü, ancak birtakım sorunlar sebebiyle gelememişti.

Maliyeti düşük

29 yaşındaki oyuncunun ‘Çubuklu’yu giyme ihtimali şimdi çok kuvvetli. Kolarov’a nazaran maliyeti de düşük gözüküyor. Salıya kadar her şey netleşecek. (Akşam)

Fenerbahçe'de transferde sıcak gelişmeler yaşanmaya devam ediyor...

 Sarı-Lacivertlilerde teknik direktör Ersun Yanal'ın orta sahadaki gözde ismi belli oldu...

Fanatik'te yer alan habere göre; Yanal, Damien Comolli ile yaptığı son transfer zirvesinde net konuştu: Orta saha için aradığımız isim Luiz Gustavo. Onu mutlaka almalıyız. Kadronun en önemli parçalarından biri olur.

Ali Koç’un transferde öncelikli hedef olarak saydığı ‘6 numara’ için birçok aday var. Ancak Ersun Yanal’ın gönlünde yatan isim Luiz Gustavo. Başarılı teknik adam, sportif direktör Damien Comolli ile yaptığı son transfer zirvesinde bu talebini dile getirdi. 

Yanal, “Mutlaka transfer etmeliyiz” dediği Luiz Gustavo için, “Orta sahada beklentilerimizin hepsini karşılayacak bir isim. Kadronun en önemli parçalarından biri olur. Bu transfer için elimizden geleni yapmalayızı” ifadelerini kullandı. Yönetimin de onay vermesinin ardından Comolli, önceliği Sambacı’ya verdi.

Yönetim cephesi, Marsilya’yı ikna etmek için uğraşıyor. Sarı-Lacivertliler’in eski Brezilyalılar’ı Alex ve Deivid ise Luiz Gustavo’ya Fenerbahçe’yi anlatıyor! 32 yaşındaki oyuncu, yeni sezonda Çubuklu’yu giymeye hazır. Kulüplerin anlaşması halinde, Gustavo ile el sıkışmak hiç de zor olmayacak!

Fransız ekibi, bir sol bek (Barcelona’lı Miranda), bir orta saha (Nantes’lı Rongier) ve bir forvet almak için oyuncu satmaya çalışıyor. Bu konuda adaylardan biri Morgan Sanson. Başarılı orta saha oyuncusuna Premier Lig ekipleri Everton ve Crystal Palace talip. Ancak Fransız basını, Sanson’un bu iki ekibe sıcak bakmadığı iddiasında. Premier Lig’de bugün transfer dönemi bitecek. Eğer Sanson satılmazsa, gönderilecek isim konusunda ibre Luiz Gustavo’ya dönecek.

Senin için hazırladığımız haberler