Galatasaray transferde mutlu sona ulaştı! İşte Nicola Zalewski'nin sözleşme süresi ve yıllık ücreti...

11.09.2024 - 10:03 | Son Güncellenme: 11.09.2024 - 10:19

Galatasaray bir süredir transferi için uğraş verdiği Serie A ekibi Roma'nın 22 yaşındaki Polonyalı futbolcusu Nicola Zalewski'de mutlu sona ulaştı. Detaylar haberimizde...

Galatasaray transferde mutlu sona ulaştı! İşte Nicola Zalewski'nin sözleşme süresi ve yıllık ücreti...

AJANSSPOR - HABER

Galatasaray’da yöneticiler İbrahim Hatipoğlu ve Abdullah Kavukçu ile Sportif Direktör Cenk Ergün, Roma'nın Polonyalı sol kanat oyuncusu Nicola Zalewski transferini bitirmek için dün özel uçakla Roma’ya gitmişti.

Zalewski ikna edildi

İtalyan basınından Corriere dello Sport'ta yer alan habere göre sarı kırmızılı yöneticiler 22 yaşındaki futbolcuyu ikna ederek anlaşma sağladı.

Sözleşme süresi ve yıllık ücreti

Haberde, Nicola Zalewski'nin, Galatasaray'ın yıllık 2 milyon Euro'dan 5 yıllık teklifini kabul ettiği kaydedildi.

Roma'da aldığının 3 katını kazanacak

Kulübüyle olan sözleşmesinin son yılında olan Polonyalı futbolcunun Galatasaray'ın teklifini kabul etmesiyle Roma'daki yıllık ücretinin yaklaşık 3 katı kazanacağı kaydedildi.

Roma'nın istediği bonservis

Roma CEO'su Lina Souloukou'nun Nicola Zalewski için Galatasaray'dan 11 milyon dolar istediği ancak bonuslar ve sonraki satıştan pay ile bu rakamın daha da aşağı düşmesinin beklendiği belirtildi.

Bu sezon 3 maçta forma giydi

Roma altyapısından yetişen Nicola Zalewski 2021'den buna yana A takım forması giyiyor. Bu sezon 3 karşılaşmada görev alan 22 yaşındaki futbolcu geçtiğimiz sezon ise görev aldığı 33 maçta 3 asist kaydetti.

Sol bek ve sağ kanatta da oynayabiliyor

1.72 boyundaki sağ ayaklı Zalewski, sol kanadın yanı sıra sol bek ve sağ kanatta da forma giyebiliyor. Genç yıldızın güncel piyasa değeri 12 milyon euro olarak gösteriliyor.

Syzmanki'nin takım arkadaşı

Polonya Milli Takımı'nda Fenerbahçeli Sebastian Syzmanki ile takım arkadaşı olan Zalewski 23 kez giydiği milli formayla 2 gol ve 7 asist kaydetti.

Senin için hazırladığımız haberler