Transferde mutlu son! Terim kaleyi ona emanet edecek...

14.08.2020 - 13:05 | Son Güncellenme: 14.08.2020 - 15:12

Galatasaray'da son dakika transfer gelişmesi! Sarı kırmızılılarda kaleci transferi için Volkan Babacan ve Beto isimleri ön plandayken Kasımpaşalı Fatih Öztürk ile anlaşmaya varıldı. Fatih Öztürk ile kaç yıllık sözleşme imzalanacak?

Transferde mutlu son! Terim kaleyi ona emanet edecek...

Burhan CAN TERZİ-AJANSSPOR

Galatasaray’da Fernando Muslera’nın yokluğunda kaleyi Fatih Öztürk’e emanet ediyor. Fatih Öztürk ile kaç yıllık anlaşmaya varıldı? Detaylar haberimizde...

Büyük takımların transferdeki alternatifi durumundaydı

Yıllardır Süper Lig’de file bekçiliği yapan 33 yaşındaki kaleci Akhisar ve Kasımpaşa’da gösterdiği performansla uzun süredir büyük takımlar için bir alternatifti. 

Galatasaray'ın daha önce de gündemine geldi

Galatasaray’ın geçen sene de görüştüğü Fatih Öztürk’ün Florya’ya doğru yola çıkması bu yaza kısmet oldu.

Albayrak bitirdi

Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak’ın bizzat ilgilendiği transferde Kasımpaşa Kulübü ile tüm pürüzler çözüldü. Sarı-kırmızılı formayı giymeyi iple çeken Fatih’le de her konuda anlaşıldı. TRT Spor'un haberine göre; Fatih Öztürk, 2 yıllık sözleşme imzalayacak.

Galatasaray'da 1 numara kim olacak?

Fatih Öztürk'ün Kasımpaşa ile 2021 yılına kadar sözleşmesi bulunuyordu. Terim onu Okan Kocuk'un yerine birinci kaleci olarak düşünüyor. Bilindiği üzere Fernando Muslera geçen sezon geçirdiği ciddi sakatlık nedeniyle 2020-21 sezonunun ilk bölümünde forma giyemeyecek.

Fatih Öztürk geçen sezon kaç gol yedi?

Deneyimli file bekçisi geçen sezon Kasımpaşa formasıyla ligde 20 maçta forma giyerken kalesinde 44 gol gördü. Kariyerine Yurtkur'da başlayan Fatih daha sonra sırasıyla Eyüpspor, Gölcükspor, 1461 Trabzon, Trabzonspor, Akhisarspor ve Kasımpaşa formaları giymişti.

Kasımpaşa ayrılığı TFF'ye de bildirdi

Öte yandan Fatih Öztürk, 14 Ağustos itibariyle Kasımpaşa ile olan sözleşmesini karşılıklı anlaşma sonucu feshetti. Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) resmi Internet sitesinde de bu bilgi doğrulandı. 

Senin için hazırladığımız haberler