Transferde nefes kesen yarış! İşte Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray'ın ilgilendiği yıldız

06.09.2024 - 17:35 | Son Güncellenme: 06.09.2024 - 17:39

Fenerbahçe, Galatasaray, Başakşehir'in Rangers forması giyen sağ bek James Tavernier ile ilgilendiği, Beşiktaş'ın ise 32 yaşındaki futbolcunun durumunu yakından takip ettiği belirtildi.

Transferde nefes kesen yarış! İşte Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray'ın ilgilendiği yıldız

AJANSSPOR-DIŞ HABER

Süper Lig'de 4. hafta geride kaldı ve milli araya girildi. Bu süreçte futbolseverlerin gözü kulağı transferde olacak. Özellikle 4 büyüklerde transfer süreci tam bir cadı kazanı. Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Başakşehir'de sıcak gelişmeler yaşanmaya devam ediyor.

Süper Lig devlerinden Tavernier'a transfer kancası

Tüm bu gelişmeler soneası Rangers forması giyen James Tavernier için Türkiye iddiası gündeme geldi. HITC'de yer alan habere göre, Tavernier, yaz transfer döneminin başlarında Suudi Arabistan ve Türkiye'den gelen teklifleri kabul etmedi.

Celtic'te eleştirildi, Türkiye ve Katar'dan talipler çıktı

Tavernier'in Celtic karşısında alınan yenilginin ardından taraftarların tepkisiyle karşılaştığı ve 32 yaşındaki futbolcu için Türkiye ve Katar'dan bazı takımların harekete geçebileceği iddia edildi.

İşte Tavernier'ın talipleri

Fenerbahçe ve Galatasaray'ın 32 yaşındaki deneyimli sağ bek için temasları olduğu, Beşiktaş'ın da İngiliz oyuncunun durumunu yakından takip ettiği öne sürüldü. Türkiye'den Tavernier'e ayrıca son talip olan takımın Başakşehir olduğu kaydedildi.

Senin için hazırladığımız haberler