Transferde Ömer Toprak bombası! Trabzonspor...

01.06.2020 - 10:19 | Son Güncellenme: 01.06.2020 - 10:22

Almanya'da Werder Bremen'de forma giyen Ömer Toprak'ın menajerler aracılığıyla Trabzonspor'a önerildiği ortaya çıktı. Ömer Toprak, Trabzonspor'a mı transfer olacak?

Transferde Ömer Toprak bombası! Trabzonspor...

Almanya Ligi (Bundesliga) takımlarından Werder Bremen'de forma giyen Ömer Toprak ile ilgili bir transfer iddiası ortaya atıldı. Ömer Toprak, Türkiye'ye mi dönecek? Hangi takıma transfer olacak? Detaylar haberimizde...

Ömer Toprak'ın adı Türk takımlarıyla anılmaya devam ediyor

Werder Bremen'de gelecek sezon kadroda düşünülmeyen ve Borussia Dortmund'un sözleşmeli futbolcusu olan Ömer Toprak'ın adı Türk takımlarıyla anılmaya devam ediyor.

Ömer Toprak, menajerler tarafından Trabzonspor'a önerildi

Fanatik'in haberine göre; milli stoper Trabzonspor'a menajerler vasıtasıyla önerildi. 3.5 milyon Euro zorunlu satın alma opsiyonu bulunan futbolcunun da Türkiye'ye dönmeye sıcak baktığı iddia ediliyor. 

Hüseyin Çimşir son kararı verecek

Bordo- Mavili yönetimin bu öneriye henüz geri dönüş yapmadığı, son kararı teknik direktör Hüseyin Çimşir’in vereceği öğrenildi.

Ömer Toprak bu sezon kaç maçta oynadı?

Bu sezon, kiralık oynadığı Werder Bremen'de 12 maçta 808 dakika süre aldı ve skor üretemedi. Toprak, Dortmund'dan önce Bayer Leverkusen ve Freiburg takımlarında oynamıştı.

Senin için hazırladığımız haberler