Fenerbahçe, Arsenal'den Pablo Mari'yi Transfer Etmek İstiyor

Akın Ungan
29.07.2022 - 10:44 | Son Güncellenme: 29.07.2022 - 11:52

Kim Min-Jae'nin Napoli'ye transferinden sonra Attila Szalai'nin de takımdan ayrılması gündeme geldi. Fenerbahçe, Arsenal'den Pablo Mari'yi listesine aldı.

Fenerbahçe, Arsenal'den Pablo Mari'yi Transfer Etmek İstiyor

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe, transferde hız kesmiyor. Luan Peres'i İstanbul'a getiren Sarı-Lacivertliler, stoper takviyesinde bir ismi daha gündemine aldı.

Arsenal'den Pablo Mari, eski hocasıyla bir araya geliyor

İngiliz basınından The Sun'ın haberine göre Fenerbahçe, Arsenal'in savunma oyuncularından Pablo Mari ile ilgileniyor. Gazete, getiğimiz sezonu Udinese'de tamamlayan ve Arsenal Teknik Direktörü Mikel Arteta'nın planları arasında yer almayan Mari'nin, daha önce çalıştığı Jorge Jesus ile tekrar bir araya gelme ihtimalinin yüksek olduğunu yazdı.

2024'e kadar sözleşmesi var

Transfermarkt verilerine göre güncel piyasa değeri 5 milyon Euro olan Pablo Mari'nin Arsenal ile 2024'e kadar sözleşmesi bulunuyor. Temmuz 2020'de Flamengo'dan 6 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında transfer edilen İspanyol stoper, geçen sezonu Serie A temsilcisi Udinese'de kiralık olarak tamamladı.

Geçen sezon toplam 17 karşılaşmada görev alan Pablo Mari, 2 kez rakip fileleri havalandırmayı başardı. 28 yaşındaki stoper, 3 maçta sarı kart, 1 maçta ise kırmızı kart gördü.

Senin için hazırladığımız haberler