Transferde Radja Nainggolan bombası! İtalyanlar yazdı...

28.07.2019 - 11:17 | Son Güncellenme: 28.07.2019 - 14:17

Transferde Radja Nainggolan bombası! İtalyanlar yazdı...

Galatasaray, kadrosunu güçlendirmek için çalışmalarına devam ediyor. Sarı-kırmızılıların, Inter'de gözden düşen Radja Nainggolan'ı transfer etmek istediği gündemde. Radja Nainggolan, Galatasaray'a transfer olacak mı? İşte son gelişmeler...

İtalyan basınından Nainggolan iddiası

Önümüzdeki sezon Şampiyonlar Ligi'nde başarılı olacak bir kadro kurmak için transfer çalışmalarını dört bir koldan sürdüren Galatasaray'la ilgili İtalyan basınından gündeme bomba gibi düşen bir iddia geldi.

Galatasaray transfere yakın

Çizme'de yayım yapan Corriere dello Sport gazetesi, Sarı Kırmızılılar'ın Inter tarafından satış listesine konulan Radja Nainggolan'ı kadrosuna katmaya yakın olduğunu yazdı.

Çin'den gelen transfer tekliflerini reddetti

Haberde kariyerine Avrupa'da devam etmek isteyen 31 yaşındaki Belçikalı futbolcunun Çin'den gelen teklifleri reddettiği belirtilirken oyuncuyla en ciddi şekilde ilgilenen kulübünse Galatasaray olduğu öne sürüldü.

Nainggolan neden kadro dışı kalmıştı?

Inter, geçtiğimiz yaz Roma'dan 38 milyon euro'ya transfer ettiği yıldız futbolcuyu geride kalan sezonda disiplinsiz davranışları nedeniyle bir süreliğine kadro dışı bırakmıştı.

Nainggolan ne demişti?

Nainggolan, daha önce Roma'dan ayrılık süreciyle ilgili olarak Eleven Sports'a verdiği röportajda kulüp yönetiminin kendisini Türkiye'ye göndermek istediğini söylemişti. (Fanatik)

Nainggolan transferinde İtalyan basınından bir iddia da Nainggolan'ın takımdan ayrılmayı kabul ettiği yönünde. Football İtalia'nın haberine göre Nainggolan, takımdan ayrılmamak için İcardi kadar ısrarcı değil. Nainggolan, Cagliari veya herhangi bir Şampiyonlar Ligi'nde mücadele eden bir kulübe gitmek istiyor.

Senin için hazırladığımız haberler