Transferde rota Origi!

18.11.2018 - 09:42 | Son Güncellenme: 18.11.2018 - 12:48

Transferde rota Origi!

Galatasaray'da gözler transfer çevrildi. Devre arası transfer dönemi yaklaşırken Galatasaray golcü açığını kapatmak için şimdiden harekete geçti.

Kiralık formülü

Sarı-kırmızılı ekibin, Liverpool'la 2020 yılına kadar sözleşmesi bulunan Divock Origi'yi kiralık olarak kadrosuna katmayı planladığı bildirildi.

ESPN haber yaptı

ESPN'de yer alan habere göre, santrfor ihtiyacı bulunan ve Bafetimbi Gomis'i sattıktan sonra Eren Derdiyok'tan da istediği verimi alamayan Galatasaray, Belçikalı futbolcuyu gündemini aldı.

Bonservisi daha sonra...

Haberde, Origi'nin kiralanması adına ilk teklifin yapıldığı belirtilirken, FFP kıskacında olan Galatasaray'ın 23 yaşındaki oyuncunun bonservisini alamayacağı dile getirildi.

İmkansızlık vurgusu

Galatasaray'da Fatih Terim'in eldeki imkansızlıklar nedeniyle santrfor pozisyonunda Sinan Gümüş ve Henry Onyekuru'ya şans vermek zorunda kaldığı da yazıldı.

Liverpool'da şans bulamadı

Liverpool'un forma bulamaması nedeniyle Origi'yi kiralama ihtimalinin yüksek olduğu belirtildi.

Galatasaray Origi'yi resmen istedi

Futbola Genk altyapısında başlayan ve ardından Lille'e transfer olan Divock Origi, 2014 yılında Liverpool'a transfer oldu.

Origi'nin performansı

Geçtiğimiz sezon Bundesliga'da 31 resmi maçta 6 gol, 2 asistlik performans sergileyen Divock Origi, Belçika Milli Takımı'nda da 25 kez forma giydi.

Galatasaray'ın B planı belli

Liverpool'dan Divock Origi üzerinde yoğunlaşan G.Saray'ın gündemindeki diğer isim ise Lacina Traore...

Anlaşma olmazsa Traore'ye yönelecekler

İngiliz ekibi ile mali şartlarda anlaşamaması halinde sarıkırmızılı ekibin, bonservisi elinde olan Fildişili golcüye yöneleceği belirtildi.

Transfer için temas var

Galatasaray İdari Koordinatörü Şükrü Hanedar'ın 2 metrelik golcü ile görüşme halinde olduğu bildirildi. (Fotomaç)

Senin için hazırladığımız haberler