Transferde Sacha Boey sürprizi! Anlaşma sağlandı, Süper Lig'e dönüyor

30.05.2024 - 08:57 | Son Güncellenme: 30.05.2024 - 09:05

Devre arası transferinde Galatasaray'dan 30 milyon Euro karşılığında Alman devi Bayern Münih'e transfer olan Sacha Boey'in yeni sezonda Süper Lig'de forma giyeceği ileri sürüldü. İşte detaylar...

Transferde Sacha Boey sürprizi! Anlaşma sağlandı, Süper Lig'e dönüyor

AJANSSPOR - HABER

Galatasaray'ın 2021-22 sezonunda Fransız ekibi Reims'ten kadrosuna kattığı 23 yaşındaki sağ bek Sacha Boey, sarı kırmızılı formayla ligde ve Avrupa'da sergilediği performansla Avrupa kulüplerinin dikkatini çekmişti. Fransız oyuncu bu sezon ara transferde 30 milyon euro karşılığında Bayern Münih'in yolunu tuttu.

Kendini gösteremedi

Türk futbol tarihinin transfer rekorunu kıran Sacha Boey, yeni takımında kendini gösteremedi. Boey, Bayern Münih ile sadece iki Bundesliga karşılaşmasında 109 dakika sahada kalırken skor katkısı üretemedi. 24 yaşındaki oyuncu, sakatlığı nedeniyle mart ayından bu yana kadar forma şansı bulamadı.

Bomba transfer iddiası

Alman ekibiyle 2028 yılına kadar sözleşmesi bulunan 23 yaşındaki sağ bek için Almanya'dan flaş bir transfer iddiası geldi.

Süper Lig'e dönüyor

Akşam'ın Alman basınından derlediği habere göre; Sacha Boey gelecek sezon Süper Lig'de kiralık olarak forma giyecek.

Galatasaray, Bayern ile anlaştı

Haberde, Galatasaray'ın devre arasında 30 milyon Euro'ya sattığı Sacha Boey'yi önümüzdeki sezon kiralık olarak kadrosuna katmak için Bayern yönetimi ile anlaşmaya vardığı ileri sürüldü.

Sarı kırmızılıların, Boey transferini kısa bir süre içerisinde açıklayacağı haberin ayrıntılarında yer aldı.

Senin için hazırladığımız haberler