Transferde Şenol Güneş etkisi

03.10.2015 - 10:31 | Son Güncellenme: 03.10.2015 - 10:31

Geçen sezon Bursaspor'un başındayken Yeşil-Beyazlılar'da birçok ismi parlatan Şenol Güneş, bu sistemi Beşiktaş'ta da başarılı bir şekilde uyguluyor.

Fanatik'in haberine göre; Bursa’da Şener Özbayraklı, Ozan Tufan, Volkan Şen, Fernandao, ve Cedric Bakambu gibi oyuncuların transfer piyasasının öne çıkan isimleri olmasını sağlayan Güneş; Kara Kartal’da ise Cenk Tosun, Oğuzhan Özyakup ve Gökhan Töre’nin büyük gelişim kaydetmesine direkt etki etti. Bu doğrultuda sezon sonuna kadar bu isimlere ek olarak; Kerim Frei ve Milosevic gibi oyuncuların da transfer piyasasındaki yerlerinin daha da artması bekleniyor.

"İsmail görevini yaptı"
Dusko Tosic’in son haftalardaki formsuz görüntü sergilemesinin ardından Sporting karşısında sol bek hattında görev yapan İsmail Köybaşı, oyun genelinde sergilediği istekli performansla alkış aldı. Konuyla ilgili olarak maçın ardından açıklamalarda bulunan teknik direktör Şenol Güneş, “İsmail, daha iyi olabilirdi ama kendisine verdiğim görevleri başarıyla yaptı. İlerleyen karşılaşmalarda form grafiğinin daha da
yükselmesini bekliyorum” diye konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler