ESPN'den transferde Beşiktaş için Diego Valdes iddiası

24.05.2022 - 08:55 | Son Güncellenme: 24.05.2022 - 08:59

Sözleşmeleri sona eren Miralem Pjanic ve Oğuzhan Özyakup ile devam etmeme kararı alan Beşiktaş'ta 10 numara pozisyonu için sürpriz bir isim gündeme geldi. İşte detaylar...

ESPN'den transferde Beşiktaş için Diego Valdes iddiası

Beşiktaş'ta sezon başında Barcelona'dan kiralık olarak kadroya katılan Boşnak yıldız Miralem Pjanic ile yollar ayrıldı. Siyah beyazlılar 10 yıldır formasını giyen tecrübeli orta saha oyuncusu Oğuzhan Özyakup ile de sözleşme yenilemeyerek devam etmeme kararı aldı. Yeni sezonda oyunu yönlendirecek yeni bir ismi kadrosuna katacak olan Kartal için flaş bir transfer iddiası geldi.

Diego Valdes iddiası

Meksika’da America forması giyen 10 numara Diego Valdes’in Beşiktaş’ın radarında olduğu, Şili basını tarafından ortaya atılmıştı. Bu kez ESPN'den Valdes ile ilgili yeni bir iddia geldi.

Beşiktaş'tan teklif gelirse değerlendirecek

Fanatik'in derlediği habere göre, Beşiktaş'ın 28 yaşındaki yıldız futbolcu için henüz resmi temaslara başlamadığını ifade eden ESPN, buna karşın futbolcunun eğer teklif gelmesi durumunda bunu değerlendirmek istediğini açıkladı.

İlgini Çekebilir
İşte Oğuzhan Özyakup'un yeni adresi!
Habere Git

37 maçta 13 gol, 11 asist

Bu sezon kulübüyle toplamda 37 karşılaşmada forma giyen Valdes, 13 gol atarken, 11 de asist yaptı ve toplamda 24 gole direkt etki etti. Piyasa değeri 6 milyon Euro olan Şilili futbolcu milli takım formasını 20 kez giyerken, 1 gol ve 1 asitlik performans sergiledi.

 

Valdes ocak ayında Meksika’nın Santos Laguna takımından, CF America’ya 10.6 milyon euro’ya transfer olmuştu. 28 yaşındaki oyuncunun kulübüyle olan sözleşmesi 31 Aralık 2024'te sona eriyor.

Senin için hazırladığımız haberler