Transferde sürpriz Anderson Talisca gelişmesi!

Cem Ergün
15.05.2024 - 15:41 | Son Güncellenme: 15.05.2024 - 15:59

Süper Lig'de bir dönem Beşiktaş forması giyen Brezilyalı 10 numara Anderson Talisca hakkında yeni bir transfer gelişmesi yaşandı. İşte tüm detaylar...

Transferde sürpriz Anderson Talisca gelişmesi!

AJANSSPOR - DIŞ HABER

Gazeteci Rudy Galetti'nin haberine göre; Suudi Arabistan Pro Ligi ekiplerinden Al Nassr forması giyen Brezilyalı on numara Anderson Talisca için transfer gelişmesi yaşandı.

Anderson Talisca yolcu

Haber detayınde yer verilen bilgilere göre; Al Nassr, gelecek sezonda yabancı kontenjanında yer açmak adına Anderson Talisca'yı satış listesine koydu.

Suudi Arabistan'da yabancı kuralı

Suudi Arabistan'da da tıpkı Süper Lig'de olduğu gibi yabancı oyuncu kontenjanı bulunmakta. Talisca ile bu sebeple yollarını ayırmaya hazırlanan Al Nassr'da; David Ospina, Alex Telles, Aymeric Laporte, Aziz Behich, Marcelo Brozovic, Otavio, Anderson Talisca, Sadio Mane ve Cristiano Ronaldo yabancı kontenjanından kadroda yer alıyor.

Arabistan'da yalnızca 8 yabancı ismin lisansını çıkartmaya izin veriliyor.

Beşiktaşlı taraftarların sevgilisi oldu

Anderson Talisca, daha önce 2016-17 ve 2017-18 sezonlarında kiralık olarak ülkemizde Beşiktaş forması giydi. İki sezonda gösterdiği performansla siyah-beyazlı taraftarların beğenisi toplayan Talisca, 80 maçta 37 gol ve 14 asistlik performansa imza attı.

Transfer dönemlerinin gözdesi

Talisca, ülkemizde 2 sezon Beşiktaş forması giymesinin yanı sıra diğer İstanbul ekipleri Galatasaray ve Fenerbahçe'nin de her transfer döneminde gözdesi oldu. Brezilyalı'nın ismi birçok transfer döneminde Türkiye ile anılmaya devam etti.

Al Nassr performansı

Talisca, 3 sezonluk Al Nassr kariyerinde ise 88 maçta boy gösterdi. Yıldız isim bu maçlarda 68 gol ve 8 asist istatistikleriyle mücadele etti.

Senin için hazırladığımız haberler