Transferde sürpriz gelişme! Caner Erkin...

29.04.2020 - 09:38 | Son Güncellenme: 29.04.2020 - 09:43

Beşiktaş'ta yönetim sözleşmesi bitecek futbolcularla görüşmeler devam ediyor. Caner Erkin ile ilgili sürpriz bir transfer iddiası ortaya atıldı. Futbolcuya, Fenerbahçe'den sonra Galatasaray da mı talip oldu? Transferde sürpriz gelişme...

Transferde sürpriz gelişme! Caner Erkin...

Beşiktaş'taki geleceği merak konusu olan Caner Erkin ile ilgili bir transfer iddiası ortaya atıldı. Caner Erkin, Beşiktaş'ta kalacak mı? Galatasaray, Caner ile mi görüşüyor? Fenerbahçe, Caner Erkin ile ilgileniyor mu? Transferle ilgili yaşanan son gelişmeler ve ayrıntılar...

Galatasaray, listeye Caner Erkin'i de ekledi

Mali şartlardan dolayı yerliye yönelmek zorunda kalan Galatasaray, transfer edeceği oyunculara bonservis ödemek istemiyor.

Galatasaray'a bedava gelecek isimler...

Sivasspor'da Mert Hakan Yandaş, Emre Kılınç ve Erdoğan Yeşilyurt, Ç. Rizespor'da Oğulcan Çağlayan, kulüpleri ile sözleşmelerini uzatmadılar ve bedavaya Galatasaray'a gelmeye hazırlanıyorlar. Sabah'ın haberine göre; listeye bu profilde sürpriz bir yerli daha eklendi: Caner Erkin.

Nagatomo veda edecek

Yabancı kontenjanına takılan Nagatomo ile sezon sonunda yollarını resmen ayıracak sarı-kırmızılılar, Saracchi'yi yedekleyecek tecrübeli bir sol bek arıyor.

Fenerbahçe de Caner ile ilgileniyor

Fatih Terim'in A Milli Takım'a kazandırdığı ve orta sahadan sol beke çekilmesini sağladığı Caner ile eski kulübü Fenerbahçe de ciddi biçimde ilgileniyor.

Caner Erkin, Beşiktaş'ın teklifini henüz kabul etmedi

1 milyon 750 bin Euro kazandığı Beşiktaş'ta kendisine önerilen 850 bin Euro'yu kabul etmeyen 31 yaşındaki oyuncu, sezon sonunda gelen teklifleri değerlendirecek.

Beşiktaş, Caner Erkin için ne dedi?

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Caner'in yanı sıra Gökhan Gönül ve Atiba için şu ifadeleri kullandı:

"Kendilerine 'Sezon sonu görüşelim' demiştik. Onlar da kabul etmişlerdi. Sezon henüz bitmediği için görüşme yapmadık. Sezon sonunda konuşacağız. Şu süreçten dolayı şartlar eskisi gibi olmayacak. Konuşup, anlaşırsak hocamız da isterse devam edeceğiz."

Senin için hazırladığımız haberler