Transferde sürpriz takas: Al Ozan'ı ver Ljajic'i!

04.08.2020 - 10:33 | Son Güncellenme: 04.08.2020 - 10:36

Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında sürpriz bir takas gündeme geldi. Ozan Tufan Beşiktaş'a, Adem Ljajic Fenerbahçe'ye mi transfer olacak? Transferle ilgili tüm detaylar...

Transferde sürpriz takas: Al Ozan'ı ver Ljajic'i!

AJANSSPOR-HABER

Mali açıdan yaşanan sıkıntılar sebebiyle transferi daha düşük maliyetlerle gerçekleştirmek isteyen kulüpler arasında takas yapılması da bir seçenek olarak görünüyor. Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında sürpriz bir takas transferi gündeme geldi. Hangi futbolcular takasta kullanılmak isteniyor? İşte detaylar...

Beşiktaş, gözünü Ozan Tufan'a dikti

Hürriyet Gazetesi'nin haberine göre; sezonu 3. sırada bitiren ve Trabzonspor'un 1 yıllık cezasının Spor Tahkim Mahkemesi'nin (CAS) onamasının ardından Şampiyonlar Ligi bileti alan Beşiktaş, gözünü Fenerbahçe'de oynayan Ozan Tufan'a dikti.

Sergen Yalçın, Ozan'ı istiyor

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın'ın, Alanyaspor'dan eski öğrencisi olan Ozan'ı istediği ve futbolcunun transferi halinde çok yönlü bir orta saha oyuncusu olduğu için takıma güç katacağını ifade etti. 

Fenerbahçe'nin karşı isteği Ljajic

Beşiktaş yönetimi, Sergen Yalçın'ın talebi doğrultusunda Fenerbahçe ile temasa geçti. Fenerbahçe ise bu talebe karşılık Adem Ljajic'i istedi.

Çebi-Koç zirvesi transferi belirleyecek

İki futbolcunun menajerlik şirketleri aynı. Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi ile Fenerbahçe Başkanı Ali Koç arasında perşembe günü yapılacak görüşme belirleyici olacak.

Ljajic ve Ozan Tufan'ın son sezondaki performansı

Beşiktaş'ta Adem Ljajic, geride bıraktığımız sezon 29 maçta 7 gol 7 asistlik performans ortaya koydu. Ozan Tufan da takımı Fenerbahçe'ye 34 maçta 6 gol 5 asistlik katkı verdi.

Ozan-Dorukhan takası da masada

Öte yandan bir seçenek daha bulunuyor. İki kulüp, Ozan Tufan - Dorukhan Toköz takasını da masaya yatırabilir. Ajansspor, daha önce Fenerbahçe'nin Dorukhan'a transferde olan ilgisini yazmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler