Transferde Victor Osimhen'in alternatifi şimdiden belli oldu

19.09.2024 - 16:20 | Son Güncellenme: 19.09.2024 - 16:36

Süper Lig takımlarından Galatasaray'ın, Napoli'nin kiralık olarak kadrosuna kattığı Nijeryalı forvet Victor Osimhen'in transferdeki alternatifi şimdiden belli oldu.

Transferde Victor Osimhen'in alternatifi şimdiden belli oldu

AJANSSPOR - HABER

Galatasaray, yaz transfer döneminde dev bir transfer imza attı. Napoli'nin Nijeryalı golcüsü Victor Osimhen, kiralık olarak Sarı-Kırmızılı takımın yolunu tuttu. Osimhen'i kadrosuna katmak için dev takımlar sıraya girse de Nijeryalı'nın alternatifi şimdiden belirlendi

Napoli'de sorun yaşadı, soluğu İstanbul'da aldı

Suudi Arabistan ekiplerinden Al-Ahli'ye transferi son anda yatan Victor Osimhen, kulübü Napoli ile ipleri kopardı ve kiralık olarak Galatasaray'a transfer oldu. 100 milyon Euro'luk dev piyasa değeriyle dünyanın sayılı forvetlerinden biri olan Victor Osimhen, 1 yıl boyunca Türkiye'de Galatasaray için ter dökecek.

Chelsea'nin gözü Osimhen'de

Öte yandan Victor Osimhen için başta Chelsea olmak üzere birçok Avrupa ve Suudi Arabistan kulübü, kış transfer döneminde girişimlerde bulunmaya hazırlanıyor. En ciddi adaylardan biri olan Chelsea'nin, kış transfer döneminde Osimhen için tüm şartları zorlayacağı iddia edildi.

Alternatifi belli oldu

Öte yandan Chelsea'nin, Victor Osimhen ve Napoli'den istediği yanıtı alamazsa rotasını çevireceği isim de belli oldu. Football Insider'da yer alan habere göre; İngiliz devi, Osimhen transferi gerçekleşmediği takdirde Sporting forması giyen Viktor Gyökeres için girişimlere başlayacak.

Çıkan haberde 26 yaşındaki İsveçli golcü ile Paris Saint-Germain ve Tottenham'ın da ilgilendiği ifade edildi.

7 maçta 9 gol

Viktor Gyökeres, bu sezon Sporting formasıyla 7 maça çıktı ve 9 kez ağları havalandırmayı başardı. Sporting ile sözleşmesi 2028 yılında sona erecek olan Gyökeres'in güncel piyasa değeri 65 milyon Euro seviyesinde.


Senin için hazırladığımız haberler