İsrailli futbolcu Dia Saba, Sivasspor'a transferini açıkladı

22.08.2022 - 13:21 | Son Güncellenme: 22.08.2022 - 18:53

Adı bir süredir Sivasspor ile anılan İsrailli orta saha oyuncusu Dia Saba, transferini sosyal medya hesabından 'geliyorum' mesajıyla duyurdu. İşte detaylar...

İsrailli futbolcu Dia Saba, Sivasspor'a transferini açıkladı


UEFA Avrupa Ligi ve Süper Lig'de mücadele eden Sivasspor'da, transfer hareketliliği sürüyor.

Dia Saba, Sivasspor için geliyor

Dia Saba ve Tosin Kehinde transferlerini büyük ölçüde tamamlayan kırmızı-beyazlılar, iki ismi de Sivas'a bekliyordu. Bu doğrultuda ilk adım Dia Saba'dan geldi. Yıldız oyuncu, sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraflarla yola çıktığını duyurdu.

Ailesi ile beraber uçakta fotoğraflarını paylaşan 29 yaşındaki orta saha oyuncusu Dia Saba, paylaşımına; "Sivasspor taraftarlarından binlerce mesaj. Tamam arkadaşlar. Geliyorum. Yakında görüşürüz" notunu ekledi.

29 maçta, 13 gol ve 9 asist

Adı bir dönem Galatasaray ile de anılan 29 yaşındaki İsrail'li orta saha geçtiğimiz sezon 29 maçta 13 gol ve 9 asistlik performans sergiledi. Bonservisi elinde olan Dia Saba'nın güncel piyasa değeri 4,8 milyon Euro...

Sivasspor ile sözleşme imzaladı

Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdüren Demir Grup Sivasspor, geçtiğimiz sezon Birleşik Arap Emirleri Pro Ligi’nde Al-Nasr forması giyen orta saha oyuncusu Dia Saba ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.

Senin için hazırladığımız haberler