Fenerbahçe için Juan Mata iddiası!

03.12.2021 - 08:13 | Son Güncellenme: 03.12.2021 - 16:39

Son dakika Fenerbahçe transfer haberleri... Manchester United'da istediği süreleri alamayan yıldız futbolcu Juan Mata'nın, Fenerbahçe'nin yolunu tutabileceği ileri sürüldü.

Fenerbahçe için Juan Mata iddiası!

Todofichajes'ter yer alan habere göre Manchester United ile olan sözleşmesi sezon sonu bitecek olan Juan Mata, 2014 senesinden bu yana formasını giydiği İngiliz ekibinden ayrılmanın eşiğinde. Yıldız futbolcu şimiden kendisine gelen teklifleri değerlendiriyor.

Ocak ayında Fenerbahçe'ye gelebilir

Yıldız futbolcunun önünde 3 seçenek bulunuyor. Bunlardan ilki Fenerbahçe. İddialara göre 33 yaşındaki futbolcu, Ocak ayında Fenerbahçe'nin yolunu tutabilir. Sarı-Lacivertli ekip ise Mesut Özil'in yanı sıra yeni bir dünya yıldızı ile kadrosunu güçlendirebilir.

Newcastle ikinci seçenek

Mata'nın bir diğer seçeneği ise Newcastle United'a transfer olarak Premier Lig'de kariyerine devam etmek.

3. seçenek La Liga

Üçüncü ve son seçenek ise Real Sociedad. İspanyol ekibi tecrübeli futbolcunun kadroyu güçlendireceğine inanıyor.

Ralf Rangnick karar verecek

Manchester United'da istediği süreleri bulamayan Juan Mata'nın geleceği önümüzdeki haftalarda belli olacak. Futbolcunun sezon sonu takımdan ayrılmasına neredeyse kesin gözüyle bakılırken, Kırmızı Şeytanların yeni teknik direktörü Ralf Rangnick'in Ocak ayında oyuncunun serbest bırakılıp bırakılmayacağı ile ilgili kararı vermesi bekleniyor.

Senin için hazırladığımız haberler