Transferi yılan hikayesine döndü! Smolcic'de son durum
Editör: Akın Ungan
Son Güncelleme /
Son dakika | Sezonu Kocaelispor'da kiralık geçiren, bonservisi Eintracht Frankfurt'ta olan Hrvoje Smolcic ile Süper Lig'den hem Kocaelispor hem de Çorum FK ciddi şekilde ilgileniyor. Hırvat stoperin transferinde yeni gelişme yaşandı.

Son 5 Haber

Galatasaray, İngilizlerin duyurduğu Victor Osimhen iddiasına gülüp geçiyor

Danimarka basınından Beşiktaş maçı sonrası sert sözler: "Aptalca!"

UEFA'nın boykot kararı aldığı FIFA'dan açıklama: "Kimse futbolu satmıyor"

Fenerbahçe-Sturm Graz maçına tanıdık hakem

Trabzonspor'a Mitongo'nun ardından bir golcü daha! Ligi sallayacak hamle...
- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor
Geride bıraktığımız sezonu Kocaelispor'da kiralık geçiren Hrvoje Smolcic, performansıyla dikkatleri üzerine çekti. Bonservisi Bundesliga ekibi Eintracht Frankfurt'ta olan Hırvat stoperin transferinde önemli bir gelişme yaşandı.
Smolcic, Kocaelispor'da kalmak istedi
Sezonun sona ermesiyle Hrvoje Smolcic'in geleceği merak konusu oldu. Kocaelispor taraftarının sevgilisi haline gelen başarılı futbolcu, yaptığı açıklamalarda kariyerine Yeşil-Siyahlı takımda devam etmek istediğini kaydetti.
Kocaelispor görüşmeleri uzattı, Çorum FK devreye girdi
Smolcic, Kocaelispor'da kalmak isterken yönetim de oyuncunun bonservisini almak için harekete geçti. Fakat ilk etapta Smolcic'in satın alma opsiyonu fazla bulundu. Recep Durul ve kurmayları, Eintracht Frankfurt cephesinden bonserviste kolaylık talep etti. Aynı zamanda oyuncudan da maaşında indirim yapması istendi.
Alman kulübü ve Smolcic bazı esneklikler sunsa da Kocaelispor yönetimi transferi sonuçlandırmakta gecikti. Bu süreçte devreye Süper Lig'in yeni takımı Çorum FK girdi. Çorum FK'nın oyuncu ve kulübü ile anlaşma sağladığı iddia edildi.
Kocaelispor, Smolcic ve Frankfurt ile yeniden anlaştı iddiası
Öte yandan Özgür Kocaeli'nin iddiasına göre Kocaelispor, Smolcic transferinde yeniden atağa geçti. Yeşil-Siyahlı kulüp, oyuncu ve kulübü ile son bir görüşme gerçekleştirdikten sonra iki tarafla da anlaşma sağladı. İmzaların önümüzdeki günlerde atılması bekleniyor.
Haberde Hrvoje Smolcic'in bonservis bedeli için Eintracht Frankfurt'a 1 milyon Euro bandında ödeme yapılacağı, Hırvat futbolcunun ise maaşının 850 bin Euro seviyelerinde olacağı belirtildi.
Kocaelispor'dan açıklama: "Görüşmelerimiz henüz noktalanmadı"
"Hrvoje Smolcic ile anlaşıldı" haberlerinin gündeme gelmesiyle Kocaelispor Futbol Direktörü Selçuk Kösemen açıklama yaptı. Kösemen, "Smolcic ile anlaşıldı şeklindeki haberler şu an için gerçeği yansıtmıyor. Görüşmelerimiz henüz noktalanmadı, süreç devam ediyor. Biz kulüp olarak tekliflerimizi kendilerine ilettik ve şu anda karşı taraftan yanıt bekliyoruz" dedi.
Kösemen, mali disipline dikkat çekti. Kösemen, "Smolcic çok kıymetli ve kadromuzda görmeyi çok istediğimiz bir futbolcu. Ancak Kocaelispor’un finansal yapısını, mali dengelerini korumak ve bu yapıya uygun hareket etmek zorundayız. Adımlarımızı buna göre atıyoruz" ifadelerini kullandı.
Smolcic'in Kocaelispor performansı
Smolcic, Kocaelispor formasıyla 29 maça çıktı. 1 gol, 1 asist kaydeden 25 yaşındaki stoper, 2 mücadelede sarı kart gördü.
Bu videoya da göz atabilirsin
Sizin için önerilen haberler

Trabzonspor'a Mitongo'nun ardından bir golcü daha! Ligi sallayacak hamle...

Galatasaray, İngilizlerin duyurduğu Victor Osimhen iddiasına gülüp geçiyor

Yine mi Midtjylland? Beşiktaş'ta çarpıcı ihtimal

Mohamed Salah teklifi kabul etti! İmzayı atıyor...

Fenerbahçe-Sturm Graz maçına tanıdık hakem

Dorukhan Toköz'den Kayserispor'u şoke eden karar!

Fenerbahçe'ye Vedat Muriqi müjdesi!

UEFA'nın boykot kararı aldığı FIFA'dan açıklama: "Kimse futbolu satmıyor"

Danimarka basınından Beşiktaş maçı sonrası sert sözler: "Aptalca!"

Rams Park'a gidenlere önemli duyuru

Nihat Kahveci'den Beşiktaş'ın yeni transferine övgü

Pedro Porro tatil için Antalya'yı seçti

Enner Valencia'nın yeni takımı belli oldu

Verstappen açıkladı: Sezonun en iyisi Kimi Antonelli

Trabzonspor'un UEFA Avrupa Ligi play-off turundaki muhtemel rakipleri belli oldu

