Transferin gözdesi Cihan Çanak'ın yeni takımı belli oldu! 2 milyon Euro karşılığında...

Özgür Koç
21.06.2024 - 14:42 | Son Güncellenme: 21.06.2024 - 15:03

Transferde Süper Lig devlerinin gözdesi olan Belçika ekibi Standard Liege'de forma giyen 19 yaşındaki gurbetçi futbolcu Cihan Çanak'ın yeni adresi belli oldu. İşte detaylar...

Transferin gözdesi Cihan Çanak'ın yeni takımı belli oldu! 2 milyon Euro karşılığında...

AJANSSPOR - HABER

Yeteneği ve performansıyla geleceğin yıldız isimleri arasında gösterilen Ümit Milli futbolcu Cihan Çanak, Süper Lig'in devleri Galatasaray, Beşiktaş, Trabzonspor ve Fenerbahçe'nin transfer listesinde yer alıyordu.

Trabzonspor, Cihan Çanak'ı kadrosuna kattı ididası

Belçika basınından Sudinfo'nun haberine göre 19 yaşındaki sol kanat oyuncusu yeni takımı Trabzonspor oldu.

Haberin detayında, bordo mavililerin Cihan Çanak için Standard Liege ile 2 milyon euro bonservis bedeli karşılığında anlaşmaya vardığı duyuruldu. 

750 bin euro bonus + sonraki satıştan yüzde 20 pay

Öte yandan Trabzonspor'un 2 milyon Euroluk bonservis bedelini 3 taksit halinde ödeyecek. Bordo mavililerin, Belçika kulübüne bonservis bedelinin yanı sıra 750 bin euro bonus ve sonraki satıştan yüzde 20 pay vereceği de aktarıldı.   

31 maçta forma giydi

Altyasopdan yetiştiği Standard Liege'de 2022 yılından bu yana A takımda forma giyen Cihan Çanak, geçtiğimiz sezon 31 maçta sahaya çıkarken 2 asist yaptı.

Milli takımda Türkiye'yi seçti

1.75 boyundaki genç oyuncu sol kanadın yanı sıra on numara ve orta sahanın solunda da forma giyebiliyor. Güncel piyasa değeri 3,5 milyon Euro olan Cihan Çanak, Belçika Milli Takımı altyaş kategorilerinde forma giydikten sonra 2023 yılında milli takım tercihini Türkiye'den yana kullandı. 19 yaşındaki futbolcu Ümit Milli takım formasını da 8 kez terletirken 2 gol ve 2 asist kaydetti.  

Senin için hazırladığımız haberler