Transferin gözdesi Kylian Mbappe Madrid'de görüntülendi!

Feride Kara
09.05.2022 - 18:04 | Son Güncellenme: 09.05.2022 - 18:15

Dünya futbolunun en yetenekli isimlerinden biri olan Kylian Mbappe Real Madrid'e transfer haberleri sürerken Madrid'de takım arkadaşı Hakimi ile görüldü

Transferin gözdesi Kylian Mbappe Madrid'de görüntülendi!

Erling Haaland ile beraber yaz transfer döneminin en gözde isimlerinden biri olan Kylian Mbappe için geçtiğimiz günlerde Paris Saint Germain ile sezon başına net 50 milyon Euro ve 100 milyon Euro imza parası karşılığında anlaştığı yazılmıştı. 

 Achraf Hakimi ile Madrid'e gitti

Mbappe Paris'te kalacak derken Deportes COPE'un görüntülerine göre Fransız futbolcu Kylian Mbappe, Madrid'de PSG'den takım arkadaşı Achraf Hakimi ile beraber görüntülendi. Real Madrid transfer listesinin ilk sırasında yer Mbappe'nin Madrid'e sadece gezmek için mi yoksa transfer görüşmesi yapmak için mi gittiği ise şu an için bilinmiyor. 

35 gol ve 23 asist yaptı

Bu sezon Messi ve Neymar ile yıldızlar topluluğunu oluşturan Mbappe Paris Saint Germain formasıyla  43 maçta 35 gol ve 23 asiste imza attı. Bu sezon PSG ile Fransa Ligi'ni kazanan ünlü oyuncu henüz 23 yaşında kulüp kariyerindeki 13. kupasını koleksiyonuna eklemiş oldu. 

Senin için hazırladığımız haberler