Transferin merkezindeki Berat neden kadroda yok?

03.01.2021 - 13:37 | Son Güncellenme: 03.01.2021 - 17:09

Transferde büyük takımlarla anılan Berat Özdemir, Gençlerbirliği'nin Rizespor ile oynayacağı maçın kadrosunda yer almadı. Gençlerbirliği'nin teknik direktörü Mustafa Kaplan, Berat Özdemir'in neden kadroda yer almadığını açıkladı. İşte Berat Özdemir hakkındaki transfer iddiası ve detaylar...

Transferin merkezindeki Berat neden kadroda yok?

Adı transferde büyük takımlarla anılan Gençlerbirliği'nin başarılı futbolcusu Berat Özdemir, takımının Çaykur Rizespor ile oynayacağı maçın kadrosuna dahil edilmedi.

Al Karalar'ın teknik direktörü Mustafa Kaplan, Rizespor maçının öncesinde Berat Özdemir'in neden kadroda yer almadığını söyledi.

Kaplan yaptığı açıklamada, "Stancu, Ayite ve Ömürcan'ın sakatlıkları var. Matthias, Halil İbrahim ve Berat Özdemir'in test sonuçlarında sıkıntılar var, bazıları Hatayspor karşılaşmasında aramızda olacak" şeklinde konuştu.

Soylu: "Berat satıldı"

Gençlerbirliği Kongre Üyesi Mehmet Soylu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Berat Özdemir'in satıldığını duyurmuştu.

Soylu yaptığı paylaşımda, "Berat satıldı. 2.5 milyon Euro bedel karşılığında. 1 milyon Euro peşin. Kalan 1.5 milyon Euro Mayıs’ta. %20 yetiştirme payımız olacak. Gelen para yabancı topçular üzerinden birilerinin cebine gidecek. Bizler iki maç yenince susacağız. Durum bu" demişti.

Berat Özdemir kimdir?

23 Mayıs 1998, Kayseri Melikgazi doğumlu. Ailenin tek çocuğu. Annesi diş teknisyeni, babası askerdi, emekli oldu. Babasının mesleği gereği çok dolaştı. Kayseri'de doğdu ama Ankara'da, Siirt'te, bir dönem de Atina'da yaşadı. Babası aslen Konyalı, annesi ise Trabzon Maçkalı.

2015 yılında futbola Gençlerbirliği'nin altyapısında başlayan Özdemir, takımıyla çıktığı 59 resmi maça çıktı. Öte yandan Hacettepe'de de oynayan Berat burada da 38 resmi maçta oynadı.

Kulübüyle olan sözleşmesi 2022 yılına kadar devam eden 22 yaşındaki orta saha oyuncusu; bu sezon forma giydiği 13 maçta 3 gol kaydetti.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler