Transferin son günü Napoli'de kriz çıktı! Flaş Victor Osimhen kararı...

31.08.2024 - 18:05 | Son Güncellenme: 31.08.2024 - 18:17

İtalya'da transfer dönemi 30 Ağustos itibarıyla sona erdi. Son gün, Napoli'de Victor Osimhen krizi yaşandı, Nijeryalı golcü kadro dışı bırakıldı. Detaylar...

Transferin son günü Napoli'de kriz çıktı! Flaş Victor Osimhen kararı...

AJANSSPOR - HABER

Serie A takımlarından Napoli, İtalya'da transferin son günü olan 30 Ağustos'ta Victor Osimhen kriziyle çalkalandı.

Talipleri oldu, Al Ahli cezbetti

Yaz transfer dönemi boyunca Napoli'den ayrılması gündemde olan Victor Osimhen'a, Avrupa'dan ve Suudi Arabistan'dan birçok teklif geldi. Aralarından en cazibi ise Suudi Arabistan ekibi Al Ahli'nin teklifi oldu.

Napoli ve Osimhen'e dev teklif

Eski Fenerbahçe teknik direktörü Jorge Jesus'un çalıştırdığı Al Ahli, Victor Osimhen için Napoli'ye 80 milyon Euro'luk dev bonservis ücreti teklif etti. Nijeryalı golcüye ise 4 yıllık sözleşme ve yıllık 40 milyon Euro maaş teklifinde bulundu.

Napoli'nin son dakika isteği

Gelen bu astronomik teklifin ardından Victor Osimhen, transfer kararını verdi ve Arabistan'a gitmeye yeşil ışık yaktı. Ancak Sky Sports'un haberine göre Napoli, son anda yapılan teklife ek 5 milyon Euro daha talep etti. Çıkan haberde transferin bu yüzden gerçekleşemediği belirtildi.

Osimhen ve başkan arasında ipler gerildi

Transferin gerçekleşmemesinin ardından Victor Osimhen ve menajeri, Napoli kulüp başkanı Aurelio De Laurentiis ve sportif direktör Giovanni Manna ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Yapılan görüşmenin sert geçtiği kaydedilirken, Osimhen'in de gerçekleşmeyen transferden dolayı öfkeli olduğu ifade edildi.

Kadro dışı kararı yetmedi, forma numarası elinden alındı

Bunun üzerine başkan Aurelio De Laurentiis, Victor Osimhen'i kadro dışı bırakmaya karar verdi. Öte yandan Osimhen'in giydiği 9 numaralı forma da Napoli'nin yeni transferi Romelu Lukaku'ya verildi.

Senin için hazırladığımız haberler