Transferin uzaması sonrası Brighton'dan Ferdi Kadıoğlu kararı

20.08.2024 - 13:35 | Son Güncellenme: 20.08.2024 - 13:42

Ferdi Kadıoğlu'nu renklerine bağlamak için yoğun çaba gösteren Brighton cephesi, Fenerbahçe ile görüşmelerin uzadığını düşünüyor. Premier Lig ekibi, bu durum karşısında yeni bir hamle yapma hazırlığı içinde.

Transferin uzaması sonrası Brighton'dan Ferdi Kadıoğlu kararı

AJANSSPOR - HABER

Fenerbahçe'de Ferdi Kadıoğlu'nun Brighton'a transferi beklenirken İngiliz ekibi de görüşmelerin artık son bularak transferin gerçekleşmesini istiyor.

Transferi bu hafta bitirmek için harekete geçecekler

Sabah'ta yer alan habere göre görüşmelerin fazla uzadığını düşünen Brighton, bu hafta içerisinde Fenerbahçe yönetimi ile resmi olarak iletişime geçecek. İngiliz ekibi, Fenerbahçe'ye son şartlarını soracak ve transferi 35 milyon euroya noktalamak isteyecek.

Fenerbahçe rakımı artırmak istiyor

Fenerbahçe ise bu rakamı bonuslarla birlikte artırmaya çalışıyor. Geçtiğimiz gün Fabrizio Romano ise haberinde Ferdi Kadıoğlu'nun Brighton'ın sözleşme şartlarını kabul ettiğini belirtmişti.

Piyasa değeri 30 milyon Euro

Fenerbahçe ile 2026 Haziran ayı sonuna kadar sözleşmesi bulunan Ferdi Kadıoğlu bu sezon 5 maça çıkıp 298 dakika süre aldı ve 1 gollük skor katkısı verdi.

Güncel piyasa değeri 30 milyon Euro olan milli futbolcu ğeçtiğimiz sezon ise 51 maçta 3 gol ve 5 asistlik performans sergilemişti.

Senin için hazırladığımız haberler