Transferler bitti ama Belözoğlu hala açıklanmadı

10.10.2020 - 12:59 | Son Güncellenme: 11.10.2020 - 10:40

Transferlerde önemli bir rol oynayan Emre Belözoğlu, hala Fenerbahçe tarafından resmi olarak açıklanmadı. Peki imzalar ne zaman atılacak? İşte detaylar...

Transferler bitti ama Belözoğlu hala açıklanmadı

Barış ŞEHİRLİOĞLU-AJANSSPOR

Fenerbahçe’de çok hareketli bir transfer dönemi yaşandı. Sarı lacivertliler resmi olarak açıklamasa da sportif direktör Emre Belözoğlu önderliğinde kadrosuna 18 yeni oyuncuyu dahil ederken 10’u kiralık olmak üzere 21 oyuncu ile yollarını ayırdı.

Transferin yıldızı haline gelen Belözoğlu taraftarlardan da büyük destek görürken Sarı lacivertli kulüpte futbolu bırakan Emre Belözoğlu’nun yeni görevinin neden açıklanmadığı merak edilen konuların başında geliyor.

Transfer dönemi bittikten sonra Emre Belözoğlu’nun resmi olarak duyurulması bekleniyordu. 

Kulüp kaynaklarından alınan bilgilere göre bu konuda Başkan Ali Koç ve Emre Belözoğlu duyurunun yapılacağı zamanı birlikte belirleyecek. 

Yardımcısı Selçuk Şahin!

40 yaşındaki futbol adamının yardımcılığını Selçuk Şahin yapacak. Transfer döneminden sonra Emre Belözoğlu ve Selçuk Şahin Samandıra Can Bartu Tesislerinde futbol takımının yaptığı antrenmanları kenardan izliyor. 

Belözoğlu’nun başta teknik direktör Erol Bulut ve teknik heyet ile yakaladığı uyum da dikkat çekti.

Kamuoyunda daha önce yer alan bazı iddialarda Belözoğlu'nun transferi bitirdikten sonra kenara çekileceği belirtilmişti. 

A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş'in Belözoğlu'nu Euro 2021'de yardımcısı olarak teknik heyete katmak istediği de iddialar arasında yer almıştı Ancak bu iddialar doğrulanmamıştı.

Senin için hazırladığımız haberler