Galatasaray, Icardi'den Sonra Paredes'i de Transfer Etmek Üzere

09.07.2023 - 13:58 | Son Güncellenme: 09.07.2023 - 14:17

Mauro Icardi'yi bonservisiyle birlikte kadrosuna katmaya hazırlanan Galatasaray, Paris Saint Germain'den Leandro Paredes'i de transfer etmek üzere. İşte detaylar

Galatasaray, Icardi'den Sonra Paredes'i de Transfer Etmek Üzere

Salim MANAV - AJANSSPOR

Yaz transfer döneminde henüz bir hamle gerçekleştirmeyen Galatasaray bombayı patlatıyor. Mauro Icardi'yi bonservisiyle birlikte transfer etmek üzere olan Galatasaray, Paris Saint Germain'den Leandro Paredes ile de büyük ölçüde anlaşmaya vardı.

Cimbom, Parades transferini açıklamak üzere

Galatasaray'da orta saha kurgusuna takviye yapmayı hedefleyen kurmaylar, Paris Saint Germain'den Leandro Paredes transferini noktaladı. Lucas Torreira'nın sakatlığı sonrası Arjantinli yıldızın transferini hızlandıran Galatasaray yönetimi, Arajantinli yıldız ile büyük ölçüde anlaşmaya vardı. Sarı kırmızılı ekibin, PSG ile son detayları görüştüğü öğrenildi.

Lucas Torreira'nın durumu, transferi hızlandırdı

Galatasaray'ın aylardır gündeminde olan Leandro Paredes için çalışmalarını nihayet sonlandırmak üzere. Lazio'nun da talip olduğu Lucas Torreira'nın sakatlığı sonrası Galatasaray'ın yeniden atağa kalktığı Paredes transferi açıklanmak üzere. 

İlgini Çekebilir
Galatasaray'a Icardi'den müjde: Erden Timur, tamamladı!
Habere Git

Cimbom'da orta saha çözümü; Paredes

Hull City ile oynanan hazırlık maçında sakatlanan Lucas Torreira'nın Şampiyonlar Ligi'nde ikinci ön eleme turu maçlarında forma giyemeyeceği öğrenildi. Galatasaray'ın Leandro Paredes'i transfer ederek orta sahadaki bu sorunu bir an önce çözmeyi hedeflediği ortaya çıktı.

39 maçta forma giydi

Leandro Paredes geride kalan sezonda hem Paris Saint Germain hem de Juventus formaları giydi. 29 yaşındaki orta saha toplamda 39 müsabakada şans buldu.

Paredes'in performansı

Leandro Paredes bu mücadelelerde 1 gol ve 2 asist üretti. Başarılı oyuncunun güncel piyasa değeri 12 milyon Euro. Leandro Paredes'in Paris Saint Germain ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2024'te sona eriyordu.

Senin için hazırladığımız haberler