Trabzonspor'un gözü Antalyaspor'un genç oyuncusunda

28.01.2021 - 11:33 | Son Güncellenme: 28.01.2021 - 11:39

Son dakika transfer haberleri... Medipol Başakşehir'i 2-1 mağlup ederek TFF Süper Kupa'yı müzesine götüren Trabzonspor, ara transferde de etkili olmak istiyor. Bordo-mavililer son olarak genç bir oyuncuyu listesine aldı. Trabzonspor'da hedef Antalyaspor'un genç oyuncusu Gökdeniz Bayrakdar. İşte detaylar...

Trabzonspor'un gözü Antalyaspor'un genç oyuncusunda

AJANSSPOR - HABER

Futbol Direktörü Sedat Karabük’ün yoğun uğraşları sonucu Kocaelispor’dan transfer edilen Antalyaspor’un genç futbolcusu Gökdeniz Bayrakdar, gösterdiği performansla dikkat çekiyor. Ersun Yanal’ın göreve gelmesiyle birlikte formayı kapan ve gözdolduran 19 yaşındaki futbolcu, Trabzonspor’un radarına girdi.

Bordo-mavililerin izleme komitesi tarafından önerilen genç futbolcu, yakın takibe alındı. Trabzonspor’un Antalyaspor ile oynadığı maçta da Abdullah Avcı’nın beğenisini toplayan Bayrakdar, kırmızı-beyazlıların Konyaspor ile oynayacağı maçta da takip edildi. Transfer girişimleri için Abdullah Avcı’nın onayı beklenirken, sezon sonunda Antalyaspor’un kapısının çalınabileceği belirtildi.

1 milyon TL’ye alındı

Geçtiğimiz sezonun devre arasında Beşiktaş ile girdiği transfer yarışını kazanan ve 1 milyon TL bonservis ücreti karşılığında Kırmızı-Beyazlı renklere bağlanan Gökdeniz Bayrakdar, yakaladığı çıkışla birlikte ilk kez Ümit Milli Takım kadrosuna da dahil edildi.

Takımın en golcüsü

Geçtiğimiz sezonun ikinci yarısını Kocaelispor’da kiralık olarak geçiren ve sonrasında Antalyaspor formasını giyen Gökdeniz Bayrakdar, Kırmızı-Beyazlıların en golcü ismi durumunda. Ligde kaydettiği 3 golle Podolski ve Veysel Sarı ile birlikte en skorer isim olan Gökdeniz Bayrakdar, Türkiye Kupası’yla birlikte 5 gole ulaşırken, bu alanda Antalyaspor’da zirveye yükseldi

Senin için hazırladığımız haberler