Trezeguet'e sürpriz talip!

İsa Kethüda
13.12.2023 - 09:52 | Son Güncellenme: 13.12.2023 - 09:58

Transfer haberleri. Süper Lig takımlarından Trabzonspor'da forma giyen Mısırlı sol kanat oyuncusu Trezeguet'e, Suudi ekibi Al-Nassr talip oldu. Detaylar.

Trezeguet'e sürpriz talip!

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Trabzonspor forması giyen ve son oynanan Gaziantep FK karşılaşmasında 2 gol atan Mısırlı yıldız Trezeguet'e sürpriz bir takım talip oldu.

Trezeguet için Al-Nassr iddiası

Fanatik'te yer alan habere göre; Trezeguet’yi, Suudi Arabistan’ın en önemli takımlarından Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo'nun da formasını giydiği Al-Nassr’ın istediği iddia edildi.

Trabzonspor'un kapısını çalacaklar

Kadrosunda Cristiano Ronaldo, Anderson Talisca ve Kante gibi süperstarları bulunduran Al Nassr’ın, Mısırlı yıldız için yakın zamanda Bordo-Mavililer’in kapısını çalacağı öne sürüldü. 29 yaşındaki futbolcunun sözleşmesi, 2026’da bitiyor.

Trabzonspor'da Gaziantep FK maçında 2 gol atan Trezeguet, maçın ardından görüşlerini aktarmış ve "3 puana hamdolsun diyerek sözlerime başlamak istiyorum. Takımımız çok iyi mücadele etti. Bu performansımızı umarım devam ettiririz. Kimin gol attığı çok önemli değil. Önemli olan kişiler değil, takımdı. Herkes elinden gelenin en iyisini yaptı. Maça giderken de o hissiyatı veriyordu takım. Çok iyi performans gösterdik." ifadelerini kullanmıştı.

Trabzonspor, 4 milyon Euro bonservis bedeli ödemişti

Bordo mavili yönetimin, Trezeguet için ciddi bir rakam teklif edilmesi halinde bu teklifi değerlendirmeye alabileceği belirtiliyor. Trabzonspor, Mısırlı kanat oyuncusu için Aston Villa'ya 4 milyon Euro bonservis bedeli ödemişti.

Trezeguet, Trabzonspor'dan ne kadar kazanıyor?

Trabzonspor ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2026 yılına kadar devam eden Mısırlı yıldız, yıllık 1 milyon 550 bin Euro garanti ücret kazanıyor. 

Bu sezonki performansı

Bu sezon Karadeniz ekibi ile 11 maça çıkan ve 531 dakika sahada kalan başarılı oyuncu 3 gol ve 2 asist kaydetti.

Senin için hazırladığımız haberler