Trezeguet kadro dışı bırakıldı! Beşiktaş maçında yok...

21.12.2018 - 14:45 | Son Güncellenme: 21.12.2018 - 14:45

Kasımpaşa'da Trezeguet, Beşiktaş maçı öncesi süresiz olarak kadro dışı bırakıldı. (TRT Spor)

Mısırlı oyuncu, aldığı transfer teklifleri nedeniyle bir süredir yönetimle görüşme halindeydi. Ancak yönetim satışa sıcak bakmayınca Trezeguet de idmanlara çıkmamaya başlamıştı. 

"Önlemler almaya çalışıyoruz" demişti ama...

Öte yandan Kasımpaşa Sportif Direktörü Nursal Bilgin, dün Radyospor'da yayınlanan Gün Ortası programında Emrah Karalinç’e Trezeguet ile ilgili şu açıklamayı yapmıştı:

"Trezeguet konusunda bir takım sıkıntılar yaşıyoruz. Önlemler almaya çalışıyoruz. Aslında sistemimize aykırı bir şeyler oldu. Suudi Arabistan'tan teklif geldi. Sisteme göre; oyuncunun 6 aydan fazla bir kontratı varsa, oyuncuya transfer teklif edilemez, oyuncu bu teklifi getiremez, bunu baskı aracı olarak kullanamaz. Kulüpler arasında anlaşma olursa ancak transfer olur."

Trezeguet başka bir kulüple görüşmüş!

Bilgin bugün AA'ya yaptığı açıklamada ise kadro dışı kararıyla ilgili şunları söyledi:

"Kadro dışı bırakılacak gibi duruyor. Kararı kulüp başkanı Turgay Ciner bugün verecek. Oyuncu yurt dışında bir kulüple transfer görüşmesinde bulunmuş. Birtakım sözler vermiş. Bu kulüp iddia edildiği gibi Fenerbahçe değil. Trezeguet'nin başka bir kulüple görüşmemesi gerekiyor. Başkanımız bu durumu kural dışı olduğu için kabul etmedi. Sözleşmesinde herhangi bir satış opsiyonu da yok. Sezon başında yeni sözleşme yaptık ve bu maddeyi kaldırdık."

Senin için hazırladığımız haberler