Trabzonspor'da Trezeguet ve Bartra, İstanbulspor Maçı Sonrası Konuştu

Akın Ungan
22.01.2023 - 21:34 | Son Güncellenme: 22.01.2023 - 21:44

Süper Lig'de Trabzonspor, İstanbulspor karşısında 4-0 kazandı. Maçta gol atan iki futbolcu Mahmoud Trezeguet ve Marc Bartra açıklama yaptı. İşte detaylar.

Trabzonspor'da Trezeguet ve Bartra, İstanbulspor Maçı Sonrası Konuştu

AJANSSPOR HABER

Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında Trabzonspor ile İstanbulspor karşı karşıya geldi. Bordo-Mavililer, mücadeleyi 4-0 kazanmayı başardı. Takımının 2. golünü atan Marc Bartra ile 4. golü kaydeden Trezeguet, maçın ardından açıklamalarda bulundu.

"Çok önemli bir maça çıktığımızın farkındaydık"

Trabzonspor'un başarılı kanat oyuncusu Trezeguet, "Bugün bizim adımıza çok önemli bir üç puan oldu. Çok önemli bir maça çıktığımızın farkındaydık ve bu maçı kazanabildiğim için mutluyum. İnşallah önümüzdeki maçlarda da böyle devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

"Susun ve sadece izleyin"

Karşılaşmanın 64. dakikasında Bordo-Mavililer'in 4. golünü atan Trezeguet, gol sevinci hakkında şunları söyledi: "Gol sevincimi daha önce de ifade etmeye çalışmıştım. Gol sevincimde o yaptığım hareket, hem benim hem takımın hem de arkadaşlarımız adına olumsuz şeyler söyleyen bizi negatif etkilemeye çalışan insanlara aslında bir cevap niteliğinde. Susun ve sadece izleyin demek istedim onlara. Ben her zaman elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum"

İlgini Çekebilir
Bakasetas: "Nasıl oynayabileceğimizi herkese gösterdik"
Habere Git

"Bu hareketi ilk kez yapmadım"

Sözlerine devam eden futbolcu, "Ve bu ilk kez yaptığım bir hareket değil. Buraya gelmeden önce de yaptığım bir hareket aynı zamanda. Milli takım ve Başakşehir'de oynadığım zamanda da yaptığım gol sevinciydi. Trabzonspor taraftarları bana inanılmaz destek veriyor, ben de onların verdiği desteğe layık olmaya çalışıyorum" şeklinde konuştu.

"Kazanmak sadece 3 puandan ibaret değil"

48 dakikada Karadeniz ekibinin 2. golünü kaydeden Marc Bartra ise "Bugün çok mutluyuz takım arkadaşlarımızla beraber. Bizim adımıza önemli bir maçtı. Kazanarak yolumuza devam etmek istiyorduk. Kazanmak sadece 3 puandan ibaret değil bugün, çünkü kazandığınız zaman hem sıralamada üste çıkıyorsunuz hem de bütün takım arkadaşlarınızla neler yapabildiğinizi mental anlamda herkese göstermiş oluyorsunuz" dedi.

"Gol atarak da takımıma yardımcı olmaya çalışıyorum"

Attığı gol hakkında konuşan tecrübeli stoper, "Gol atarak da takımıma yardımcı olmaya çalışıyorum. Ben de bir golle de katkı sağlayabildiysem çok mutlu hissediyorum" açıklamasını yaptı.

İlgini Çekebilir
Fırtına, Boğalar'ı dağıtıyor
Habere Git

"Birkaç hafta içerisinde maskeyi çıkaracağım"

Bartra, kullandığı maske hakkında, "Birkaç hafta içerisinde maskeyi çıkaracağımı düşünüyorum ben de. Tabii ki sağlık ekibimize de teşekkür ederek başlamak istiyorum sözlerime. Görüş açımı kısıtlamadan en iyi şekilde maskeyi kullanabilmem için ellerinden geleni yaptılar" ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler