Trabzonspor'dan Trezeguet Hull City Maçından Sonra Açıklama Yaptı

Akın Ungan
03.12.2022 - 18:30 | Son Güncellenme: 03.12.2022 - 18:41

Trabzonspor, Hull City ile yapılan hazırlık maçında 1-1 berabere kaldı. Bordo-Mavili takımda tek golü atan Trezeguet maç sonu açıklamada bulundu. İşte detaylar.

Trabzonspor'dan Trezeguet Hull City Maçından Sonra Açıklama Yaptı

AJANSSPOR HABER

Katar'da düzenlenen 2022 Dünya Kupası nedeniyle Spor Toto Süper Lig'e ara verildi. Bu arayı değerlendirmek isteyen Trabzonspor, Championship temsilcisi Hull City ile hazırlık maçı yaptı. Bordo-Mavili takım, özel maçta 1-1 berabere kaldı. Karadeniz ekibinin tek golünü atan Trezeguet, maçın ardından açıklamada bulundu.

"İyi bir bir maç oldu"

Trezeguet, "İyi bir bir maç oldu diye düşünüyorum. Neredeyse bütün arkadaşlarımız fırsat buldu oynamak için. Buradan olumlu şeyleri çıkartıp oynayacağımız ilk maç olan kupa maçına iyi şeyleri taşıyıp bunun da üzerine koymak istiyoruz." ifadelerini kullandı.

"İki kanatta da oynayabiliyorum"

Teknik direktör Abdullah Avcı'nın kendisini tercih ettiği mevkii hakkında konuşan Trezeguet, "Aslında ben iki kanatta da oynayabiliyorum. İki kanatta da oynayabilmem için hocamız da bana yardımcı oluyor zaten bu konuda. Nerede oynadığım çok önemli bir konu değil. Sağ kanat olabilir, sol kanat olabilir, on numara olabilir ya da forvet olabilir... Bunların hepsinde takıma yardımcı olmaya çalışıyorum. Neresi değil takıma ne kadar yardımcı olabildiğiniz önemli."

İlgini Çekebilir
Fırtına kaçtı, Hull City kovaladı!
Habere Git

"Hep sonraki maçı düşünen takımız"

Dünya Kupası arasının ardından oynayacakları maçlar hakkında değerlendirmede bulunan futbolcu, "Trabzon'da dolu tribünler önünde, harika taraftarımızla birlikte oynamak tabii ki çok güzel. Biz hep sıradaki maçı düşünüyoruz. Şu an baktığınız zaman sıradaki maçımız Crystal Palace maçı. Daha sonra Kasımpaşa maçı var. Sonra kupa ve ondan sonra da ligde Fenerbahçe ile karşılaşıyoruz. Biz hep önümüzdeki maça en iyi şekilde çıkmaya çalışan bir takımız. Hep sonraki maçı düşünen takımız." dedi.

Dünya Kupası hakkında ise Trezeguet, "Mısır Milli Takımı'nın Dünya Kupası'nın dışında olduğundan dolayı diğer takımları takip edebilmek çok kolay olmadı. Senegal'e Afrika elemelerinde penaltılarda kaybettiğimiz maçı daha sonra Dünya Kupası elemelerinde Senegal'e yine kaybettiğimiz bir maçımız vardı." şeklinde konuştu.

"Şu an tek odak noktam Trabzonspor"

Sözlerine devam eden Trezeguet, "Rusya'daki Dünya Kupası'nda bulunma fırsatım oldu. Orada olabilmek tabii ki çok önemli, çok güzel. Şu an tek odak noktam Trabzonspor. Dünya Kupası geldiğinde ya da bu elemeler geldiğinde o zaman milli takımı düşüneceğiz ama şu an tek odak noktam Trabzonspor başarısı." açıklamasını yaptı.

İlgini Çekebilir
"İnşallah Fenerbahçe maçında golümü atarım"
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler