Trezeguet'den flaş transfer açıklaması! Açıkladı...

01.03.2019 - 19:13 | Son Güncellenme: 01.03.2019 - 22:13

Trezeguet'den flaş transfer açıklaması! Açıkladı...

Kasımpaşa'nın Mısırlı yıldız futbolcusu Trezeguet, beIN Sports Haber'e özel açıklamalarda bulundu. Transfer konusunda bilgi veren Mısırlı yıldızın açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

Gençken top oynadığımda golcüydüm çok gol atardım o zaman Trazequet vardı o yüzden lakabım. 9 yaşında Al Ahli'de başladım oynamaya hergün 3 saat sürüyordu oraya gitmem. 20 yaşına kadar orda oynadıktan sonra Belçika'ya gittim. Belçika'da oynarken de Mısır milli takımındaydım Afrika kupasında finale kadar çıktık o dönemde teklif geldi Kasımpaşa'dan çok iyi bir kulüp olduğunu düşündüm. Özellikle kulüp başkanı çok destekledi çok teşekkür ederim. 5-6 teklif aldım burdayken.

Yurt dışı ve yurt içi teklifler aldım. Başkan bize ihitiyacı olduğunu söyleyince kaldım yaza kadar anlaştık iyi bir teklif gelirse ayrılabilirim. Hedefim gerek Türkiye veya yurt dışında başarılı olmak. Takım fark etmiyor iyi bir takım olsun ve 11'de oynayabileyim. Salah'la 4 yıldır oynuyorum çok iyi yerlere geldik dünya kupasında da bulunduk onla oynamaktan zevk alıyorum.

İlk tercihim herzaman ilk 11'de oynamak kulüp büyük olsa da yedek kalacaksam kabul etmem Al Ahli'de sakat kalıp uzak kalmamın acısını çıkartıyorum. Büyük takımlardan teklif geldi ama 11 garanti olmadığı için kabul etmedim. Salah çok iyi bir insan saha içi ve dışında sürekli yardım eden biri.

Kulüp başarılarımda çok destekledi beni. Sezon henüz bitmedi. Umarım kalan maçlarda daha fazla takımıma yardımcı olacağım. Bana Türkiye'yi soran olduğunda onlara referans oldum. Türkiye Ligi çok iyi bir lig. Türk futbolu çok iyi. Belçika Ligi'nden kat kat daha iyi çok iyi oyuncular var.

Performansımda ligin güçlü olasının etkisi var. Ben her gün takım gelmeden salonunda oluyorum eksik yönüm neyse onun antrenmanı yapıyorum. Eksiklerim olduğu için ekstra antrenman yapıyorum. Kemal hoca da, Mustafa hoca da beni çok destekledi. Her yerde oynayabiliyorum.

Kendimi bulduğum taraf sol taraf. Fobim yok ama hobim hiç yok antrenmandan kalan zamanda ailem ile ilgileniyorum. Hobi futbolu bıraktığım zaman olur. Kulüp harika her şeyim hazır. Liverpool kazansın istiyorum Salah orada.

Bence VAR iyi bir durum haksızlıkları minimuma indirdi. Ancak futbol akıcı bir olay oyun surekli durunca akıcılık gidiyor. Salah bizim için bir gurur kaynağı büyük bir oyuncu.

Senin için hazırladığımız haberler