Trezeguet'den kötü haber

23.07.2020 - 08:26 | Son Güncellenme: 23.07.2020 - 08:34

Son dakika transfer haberi.. Galatasaray ve Fenerbahçe'nin transfer listesinde bulunan Mısırlı kanat oyuncusu Trezeguet'den kötü haber geldi.

Trezeguet'den kötü haber

Aston Villa’nın ligden düşmesi durumunda Süper Lig yolu açılacak olan Kasımpaşa'nın eski yıldızı, bir anda takımının kurtarıcısı olurken; Mısırlı futbolcunun son maçlardaki çıkışı Türk takımlarının transfer umutlarını da azalttı.

Skorer'in haberine göre; Kasımpaşa’dan Aston Villa’ya giden, başta Galatasaray olmak üzere Fenerbahçe’nin de takibinde bulunan Trezeguet’ın son haftalardaki performansı ve Birmingham ekibinin ligde kalma yolunda attığı dev adım hesapları şaşırttı.

 

Monaco'ya geri dönen Henry Onyekuru’nun yerine sol tarafa yetenekli futbolcuyu düşünen sarı-kırmızılılara oyucunun menajeri William D’avilla, “Aston Villa’nın ligde kalması zor görünüyor. Premier Lig’e veda ederlerse Trezeguet de ayrılacak” yanıtını vermişti.

Villa kritik galibiyetler ve puanlar alırken, Trezeguet de Crystal Palace maçında 2, önceki günkü Arsenal karşılaşmasında 1 gol attı. Son 3 haftada 7 puan toplayan Aston Villa’nın ligde kalması halinde Trezeguet’in satışına izin vermeyeceği belirtiliyor.

Vatandaşı Muhammed Salah ile görüşerek ondan fikir alan Trezeguet’e de Salah kalması yolunda telkinde bulundu. Aston Villa Teknik Direktörü Dean Smith de oyuncusundan övgüyle söz ederken, onu Liverpool’un Mısırlı yıldızına benzetti.

Smith, “Trezeguet, Premier Lig’de Salah gibi olacak. İngiltere’de oynamakla ilgili gereken tecrübeyi de artık edindi. Önümüzdeki dönemde Salah gibi yıldızlaşacak” dedi.

Trezeguet kaç gol attı?

Bu sezon başında geldiği Aston Villa'da 33 lig maçında 1861 dakika süre alan Trezeguet 6 gol 2 asistle oynadı.

Senin için hazırladığımız haberler