Dimitris Kourbelis tribünde görüntülendi, transfer dedikoduları başladı!

Özgür Koç
17.07.2024 - 12:53 | Son Güncellenme: 17.07.2024 - 13:00

Trabzonspor'da kadroda düşünülmeyen ve kamp kadrouna dahil edilmeyen Yunan futbolcu Dimitris Kourbelis'in ülkesine dönebileceği ileri sürüldü. İşte detaylar...

Dimitris Kourbelis tribünde görüntülendi, transfer dedikoduları başladı!

AJANSSPOR - HABER

Trabzonspor'un geçtiğimiz sezonun başında kadrosuna kattığı ancak teknik direktör Abdullah Avcı’nın gelişiyle yedek kulübesine çekilen Yunan orta saha Dimitris Kourbelis, sezon ortasında Karagümrük’e kiralanmıştı. Bu sezon ise kamp kadrosuna dahil edilmeyen Kourbelis’e kendisine yeni bir kulüp bulması söylendi.

Panathinaikos'un maçını tribünden izledi

Trabzonspor’dan ayrılması beklenen Kourbelis, eski takımı Panathinaikos’un maçını tribünden takip ederken görüntülendi.

Transfer dedikoduları arttı

30 yaşındaki ön libero uzun yıllar kaptanlığını yaptığı Panathinaikos’un AEK Larnaka ile oynadığı hazırlık maçını tribünden izledi. Yunan milli futbolcunun bu hareketi, transfer dedikodularının artmasına neden oldu. 

İki kulüp arasında iyi ilişkiler var

Trabzonspor geçen sezon Panathinaikos'dan Kourbelis'i kadrosuna katarken Yunan ekibi de devre arasında bordo mavililerden Bakasetas’ı transfer etmişti. Bu transferler iki kulüp arasındaki ilişkilerin kuvvetlenmesini sağladı. Kourbelis’in de benzer bir yol izlemesi, iki kulüp arasında bir transfer daha gerçekleşebileceği anlamına gelebilir.

Senin için hazırladığımız haberler