İngiltere'de tribünler için yeni kurallar! Sert cezalar geliyor

27.07.2022 - 11:42 | Son Güncellenme: 27.07.2022 - 11:47

İngiltere Futbol Federasyonu, Premier Lig ve Championship'te taraftarların maçları baltalayabilecek davranışlarının önüne geçmek için sert yaptırım kararları aldı.

İngiltere'de tribünler için yeni kurallar! Sert cezalar geliyor

İngiltere’de meşale yakan, yabancı madde atan ve ırkçı davranışlar sergileyen futbolseverler iş ile eğitim hayatlarını bile etkileyecek cezalar alacak.

Meşale ve ırkçılığa sert cezalar

Sabah'ta yer alan habere göre; Meşale taşıyan, maça sokan ve tribünde yakan holiganların otomatik olarak stadyuma girişi yasaklanacak. Yapanların yanında ebeveyni varsa aynı cezayı alacak. Sahaya yabancı madde atmak ve ırkçı davranışlar sergilemek, seyircilerin iş hayatlarını ve eğitimlerini de etkileyecek.

İlgini Çekebilir
Arda Turan'dan transfer açıklaması: Amerika veya...
Habere Git

Sosyal medya için iş birliği

Hükümetten sis bombası ve meşalenin piyasaya arzına kısıtlama talep edilirken, yeni sezonda arama-tarama faaliyetleri için kullanılan burnu hassas uzman köpeklerin sayısının da artırılacağı belirtildi. Yaşanabilecek şiddet ve aykırı davranışların videolarının yayılmasını önlemek amacıyla sosyal medya şirketleri ile iş birliği yapılarak bu tip içeriklerin süratle kaldırılması organize edilecek.

Senin için hazırladığımız haberler