Tribündeki Şenol Güneş'i mest ettiler! Beşiktaş'tan 3 futbolcuya kanca

Cüneyt Muharremoğlu
22.11.2022 - 10:19 | Son Güncellenme: 22.11.2022 - 10:22

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Konyaspor’un üç milli oyuncusu Buğra Yıldırım, Mehmet Ali Büyüksayar ve Ata Berk Karababa'nın transfer edilmesini istedi.

Tribündeki Şenol Güneş'i mest ettiler! Beşiktaş'tan 3 futbolcuya kanca

AJANSSPOR  HABER

Ara transferde kadrosuna eklemeler yapması beklenen Beşiktaş çalışmalara başladı. Şenol Güneş tribünden takip ettiği Beşiktaş - Konyaspor U19 maçında rakip takımdan 3 genç yeteneği gözüne kestirdi. 

U19 maçını tribünden izledi

Sabah’ın haberine göre; Şenol Güneş, 2-2 biten U19 maçını tribünden Sportif Direktör Ceyhun Kazancı, Gençlik ve Gelişim Sorumlusu Mehmet Ekşi, Gelişim Direktörü Halim Okta ile izledi.  

Konyaspor'dan 3 oyuncuya takip

Güneş, maçta çok beğendiği Konyaspor’dan 2005 doğumlu Buğra Yıldırım, 2004'lü Mehmet Ali Büyüksayar ve sonradan oyuna girip gol atan 2005'li Ata Berk Karababa'ın takip edilmesini istedi. Yönetim, 3 gencin durumunu araştırmaya başladı.

İlgini Çekebilir
Galatasaray istiyordu, Cenk Tosun devreye girdi! Beşiktaş...
Habere Git

Ata Berk Karababa kimdir?

Konyaspor’un 2005 doğumlu 10 numara oyuncusu Ata Berk Karababa, bu sezon U19 liginde 7 maçta 5 gol 1 asistle dikkatleri üzerine çekti. 

Mehmet Ali Büyükaksar kimdir?

2004’lü kanat oyuncusu Mehmet Ali Büyükaksar ise rezerv lig de dahil toplam 4 maça çıktı ve 2 kez fileleri sarstı. 

Buğra Yıldırım kimdir?

2005 doğumlu orta saha Buğra Yıldırım ise bu sezon rezerv lig dahil 9 karşılaşmada boy gösterdi. Üç oyuncu da alt yaş kategorilerinde milli formayı terletiyor.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş, 4 gole servet ödüyor! 92 milyon TL...
Habere Git

Sadece Konyasporlu 3 futbolcu değil Semih Kılıçsoy...

Şenol Güneş, Beşiktaş’ın Konyaspor karşısında 2 golünü de atan Semih Kılıçsoy’u da çok beğendiği öğrenildi. Futbolcu, büyük ihtimalle takımın İstanbul ve Antalya'da yapacağı kampa götürülecek.

Senin için hazırladığımız haberler